Directori din subordinea Primăriei Alexandria, oameni de bază în campania electorală a PSD

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

conferinta PSDSala mare a administrației publice locale a fost transformată, vreme de două ore, în sediu de partid, pentru lucrările Conferinței Organizației Municipale Alexandria a Partidului Social Democrat. La evenimentul politic, desfășurat marți, au participat mai mulţi lideri ai partidului, printre care: secretarul de stat – Augustin Ioan, președintele Consiliului Județean Teleorman – Adrian Ionuț Gâdea, parlamentarul Florinel Dumitrescu, dar și apropiați ai partidului, pe linie politică și nu numai, președinți ai organizațiior politice locale precum: Samuel Calotă-UNPR, Paul Chicu-PC, Ion Abălaru-PP-DD.

conferinta PSD2Citind ordinea de zi, moderatorul Victor Drăgușin, președintele PSD Alexandria, a vorbit despre alegerea delegaților la conferința județeană a partidului, care va avea loc vineri, începând cu ora 16:30, la Casa de Cultură din Alexandria, dar și despre repartizarea pe secții de votare a celor care vor fi factori importanți în procesul electoral. Între aceștia regăsim coordonatorii secțiilor de votare, oameni care trebuie să fie cu ochii în patru pe toată perioada de campanie și precampanie.

Printre activiștii de partid responsabili cu buna organizare a alegerilor se numără nume de șefi din administrația locală, angajați ai structurilor din primărie care mai au treabă și în funcția plătită cu bani de la stat. În prim-plan vor fi: Mioara Toțe – director Administrația Domeniului Public Alexandria, Mihai Jușcă – director Administrația Străzilor Construcții Edilitare Alexandria, Anghel Creţu – director SC Pieţe şi Târguri Alexandria SRL, Mihaela Radu – S.C. Transloc Prest S.R.L., Ciprian Gurban – director SC Apa Serv SA.
Ștefan Tăbăcitu: ”Așa cum știți, trebuie să ne mobilizăm în așa fel încât să acoperim toate sectoarele de blocuri, iar militanții să poată să transmită mesajul de vot către electoratul PSD și către cei nehotărâți. Noi ne grupăm în jurul secțiilor de vot. Am încercat să grupăm 3-4 organizații locale sub coordonarea unei persoane, în așa fel încât toate informațiile pe care le aveți din secțiile de vor să poată să ajungă mai repede la echipa de campanie a municipiului. Avem probleme cu ținerea legăturii cu unii militanți, pentru că unii și-au schimbat adresele, mulți dintre ei și-au schimbat telefoanele mobile sau au rămas fără telefoane mobile, vă rugăm frumos, inventariați membrii din organizații ca să putem să comunicăm cât mai urgent”.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. eu zic ca tabacitu sa il puna pe copilul lui sa se ocupe de campanie, sau pe ambii frati, ca si asa nu se pricep la altceva

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*