liberinteleorman.ro

Magistrații din țară protestează! În Teleorman, e liniște…

22 februarie 2019
Imagine

Judecătorii de la Cluj au ieșit, astăzi, în stradă pentru a protesta față de „abuzurile legislative”. Magistrații din București și din alte parchete sau judecătorii din țară au anunțat că activitatea judiciară va fi suspendată timp de o săptămână, în urma ordonanţei care modifică legile justiției. Sute de judecători și procurori și-au manifestat dorința de a lua atitudine față de ordonanța care nu are nici măcar aviz de la CSM.

În Teleorman, este liniște, deocamdată. La Tribunalul Teleorman lucrurile se desfășoară precum în fiecare zi, persoana care se ocupă de relația cu presa spunându-ne că nu a auzit despre nicio formă de manifest la Teleorman. Așteptăm, totuși, opinia oficială a președintelui Tribunalului Teleorman, Petrică Gudac, care va răspunde în scris întrebărilor noastre…

UPDATE: Răspunsul oficial al președintelui Tribunalului Teleorman

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

EXCLUSIV. Cum se ascunde în Teleorman un copil într-o hazna? Incidentul mușamalizat din Școala Botoroaga….

Următorul articol

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a donat astăzi cărți Bibiliotecii „Marin Preda” din Alexandria

Cele mai recente articole de Dezvăluiri