liberinteleorman.ro

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a donat astăzi cărți Bibiliotecii „Marin Preda” din Alexandria

22 februarie 2019

Carmen Dumitrescu

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, s-a aflat astăzi pentru câteva ore la Alexandria, timp în care s-a întâlnit cu oficialii și a făcut o importantă donație de cărți Bibliotecii Județene „Marin Preda”. Vizita a fost scurtă, dar a permis mai multor locuitori ai județului să-l cunoască pe oficial.

Printre cei care s-au declarat mulțumiți de această vizită importantă s-a numărat primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, care a scris pe pagina lui de socializare că ar fi purtat discuții cu ambasadorul SUA despre bunele relații de colaborare dintre România și SUA. Întâlnirea s-a întâmplat în biroul prefectului Florinel Dumitrescu, cu participarea președintelui Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu. Aceștia nu au ratat șansa de a se fotografia cu importantul oficial.

Cu privire la întâlnirea de la Biblioteca Județeană, inițiativa de a dona cărți instituției este importantă, mai ales pentru că Biblioteca „Marin Preda” nu este una dintre cele mai bine dotate din țară, dimpotrivă, gradul de dezvoltare al instituției este din ce în ce mai scăzut în ultimii ani. Un motiv ar putea fi acela că dezvoltarea internetului a scăzut interesul populației pentru lectură și a determinat o diminuare accentuată a numărului de consumatori de carte în regim de bibliotecă.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Magistrații din țară protestează! În Teleorman, e liniște…

Următorul articol

DNA a predat dosarul lui Dragnea

Cele mai recente articole de Cultură