Interimat lungit la Centrul Cultural

în Actualitate/Administratie

Monica Vasilescu

IMG_9136

 

Consiliul Județean Teleorman a aprobat o nouă prelungire a mandatului de manager interimar la conducerea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Teleorman, post rămas vacant în decembrie 2012.

Ca și prima dată, provizoratul este asigurat de contabilul instituției împricinate, Elena Popa, aprobată pentru funcție de consilierii județeni ai Teleormanului, pentru o perioadă de cel mult 120 de zile calendaristice. Pentru activitatea prestată, aceasta este remunerată cu 4.060 lei.

Înainte de a primi girul aleşilor judeţeni, consilierul Ilie Bălan a întrebat conducerea Consiliului Judeţean Teleorman, în speţă pe vicepreşedintele Niculae Zavera, până când se prelungeşte interimatul instituţiei de cultură, insinuându-se că se aşteaptă terminarea mandatului de parlamentar a senatorului Timotei Stuparu, fost şef al Centrului.

Transmiţătorul de mesaj Niculae Zavera s-a rezumat la a da o explicaţie, pe cât de uzată, pe atât de puerilă: se ştie că acum criteriile sunt restrictive şi persoanele care s-au înscris la concurs nu au îndeplinit condiţiile pentru a trece examenul. Pe cuvântul dumitale, domnule Zavera, sau al celor pe care îi imitaţi?

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. STUPARU A FOST SI EsTE UN MARE TURNATOR SI LINGAUL PERSONAL AL LUI DRAGNEA,Acesta specie de om trebuie sa dispara,daca nu plecam toti in Spania

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitate