liberinteleorman.ro

”În așteptarea lui Moș Nicolae”, copiii Alexandriei au petrecut cu LaLa Band și Ciro de Luca

Monica Vasilescu

octavianVineri seara, entuziasmul celor mici la gândul că vor primi daruri de la Moș Nicolae a fost la cote mari, mai ales că binefăcătorul a fost ajutat de Primăria Alexandria să le ofere tuturor copiilor un spectacol pe care nu-l vor uita curând.Pe lângă jocuri, concursuri și alte marian raleasurprize pentru copii, municipalitatea a contribuit la îmbucurarea celor mici prin organizarea unui carnaval de la care nu au lipsit personajele preferate ale puștilor, cele din lumea poveștilor, dar și cele reale, cum ar fi actorul Marian Râlea, ”magicianul” prezent în copilăria multora dintre noi.

La acțiunea numită ”În așteptarea lui Moș Nicolae”, derulată la Casa de Cultură din Alexandria, concertele de muzică ușoară au debutat cu artiștii cu care se mândrește Teleormanul, ne referim aici la talentații Octavian Broșteanu, Ștefania Cristea, Alex Gabriel Bondar, Evelina stefaniaCrăciun, Denisa Opriș. Pe scenă au urcat și copiii de la Grupul Centrului Județean de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale Teleorman, Magic Girls – trupa de dans a Palatului Copiilor, Trupa de dans modern Romfra. Momentele muzicale și cele dansante au fost alternate cu intervenții ale celor de la Teatrul Național pentru Copii, însoțiți de Magicianul Marian Râlea. Finalul a fost de vis pentru micuți, atunci când pe scenă au urcat tinerii de la Trupa LaLa Band, urmați de Ciro de Luca.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Copiii Clubului Sportiv „Basket Game Canada” Alexandria, mesageri ai lui Moş Crăciun

Următorul articol

Sute de credincioşi au participat la hramul Bisericii Sfântul Nicolae din Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitate