liberinteleorman.ro

Sentința pentru Adrian Gâdea în Belina, AMÂNATĂ

24 martie 2022

Tribunalul București a amânat, joi, pronunțarea sentinței în dosarul Belina, în care a președintele Consiliului Județean Teleorman a fost judecat pentru complicitate şi participaţie improprie la abuz în serviciu. 21 aprilie este termenul pentru prima sentință în celebrul dosar în care mai multe instituții ale statului s-au mobilizat pentru a-i da lui Dragnea insula Belina și brațul Pavel.

DNA a cerut, la ultimul termen, pedepse orientate către mediu pentru toți inculpații! Toți au fost de acord cu prestarea muncii în folosul comunității, dacă se va impune. Judecătorul cauzei – Bogdan Alexandru Dari a hotărât, încă de la începutul ședinței de judecată, să amâne pronunțarea până la data de 24 martie. Acum, însă, a mai acordat un termen peste o lună.

Reamintim că în dosarul Belina, protagoniști sunt inculpații: fostul vicepremier Sevil Shhaideh, la data presupuselor fapte secretar de stat în cadrul Ministerul Dezvoltării, Ionela Stoian, fost director în același minister, Adrian Ionuț Gâdea, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman, Mariana Sanda Gheorghiu, asistent registrator în cadrul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alexandria, Rodica Gușă, asistent registrator în cadrul Biroului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alexandria.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Ludovic Orban lansează Forța Dreptei în Teleorman – Cine se ocupă de structură

Următorul articol

Florin Vasilică, primit cu Poliția la Centrul Cultural. Director Interimar: „Liviu Vasilică a fost un SIMPLU angajat”

Cele mai recente articole de Actualitate