liberinteleorman.ro

Cătălin Dumitrașcu nu vrea la Forța Dreptei oameni care au stat cu poza lui Dragnea în spate

Medicul Cătălin Dumitrașcu a părăsit PNL și s-a alăturat lui Ludovic Orban în noul său proiect politic, devenind președintele Forța Dreptei în Teleorman. El a spus, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și liderul de la centru – Ludovic Orban, că nu vrea în partid oameni care au stat cu poza lui Liviu Dragnea în spate și îi va trece printr-un filtru pe cei care vor să se alăture formațiunii.

„Ne bazăm pe a face lucrurile altfel, așa cum credem noi că trebuie. Eu, în politică, am fost mai mult în opoziție până acum. Eu nu am o relație de dușmănie cu nimeni, însă cu PSD-ul ăsta care a stat trei decenii aici… În momentul în care vor fi înființate organizații vor trece printr-un filtru. Eu am fost membru PNL și am fost printre contestatarii membrilor PSD aduși în campanie electorală. Pentru consiliul local s-a ieșit cu Epure Haralambie, care a fost consilier local PSD și acum este prefect PNL. E prea mult, eu nu pot. Dl doctor Filip care este mult mai experimentatul meu coleg, acum este consilier județean PNL și a stat toate mandatele de director cu poza lui Dragnea în state. Eu, personal, nu pot colabora cu așa oameni”, a spus Cătălin Dumitrașcu, vineri.

În cuvântul său, Ludovic Orban și-a criticat foștii colegi din județ, pe care i-a susținut pe vremea când era președinte PNL, dar care nu l-au urmat în demersul său politic.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Florin Vasilică, primit cu Poliția la Centrul Cultural. Director Interimar: „Liviu Vasilică a fost un SIMPLU angajat”

Următorul articol

Accident MORTAL la Botoroaga: Șoferul a fugit de la fața locului

Cele mai recente articole de Actualitate