Cătălin Dumitrașcu nu vrea la Forța Dreptei oameni care au stat cu poza lui Dragnea în spate

în Actualitate/Actualitatea politică

Medicul Cătălin Dumitrașcu a părăsit PNL și s-a alăturat lui Ludovic Orban în noul său proiect politic, devenind președintele Forța Dreptei în Teleorman. El a spus, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și liderul de la centru – Ludovic Orban, că nu vrea în partid oameni care au stat cu poza lui Liviu Dragnea în spate și îi va trece printr-un filtru pe cei care vor să se alăture formațiunii.

„Ne bazăm pe a face lucrurile altfel, așa cum credem noi că trebuie. Eu, în politică, am fost mai mult în opoziție până acum. Eu nu am o relație de dușmănie cu nimeni, însă cu PSD-ul ăsta care a stat trei decenii aici… În momentul în care vor fi înființate organizații vor trece printr-un filtru. Eu am fost membru PNL și am fost printre contestatarii membrilor PSD aduși în campanie electorală. Pentru consiliul local s-a ieșit cu Epure Haralambie, care a fost consilier local PSD și acum este prefect PNL. E prea mult, eu nu pot. Dl doctor Filip care este mult mai experimentatul meu coleg, acum este consilier județean PNL și a stat toate mandatele de director cu poza lui Dragnea în state. Eu, personal, nu pot colabora cu așa oameni”, a spus Cătălin Dumitrașcu, vineri.

În cuvântul său, Ludovic Orban și-a criticat foștii colegi din județ, pe care i-a susținut pe vremea când era președinte PNL, dar care nu l-au urmat în demersul său politic.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*