Surse: Dragnea și Dăncilă vin în Teleorman să petreacă cu primarii PSD!

în Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

E o perioadă destul de lungă de când Dragnea nu s-a mai arătat prin Teleorman. Deși au fost voci care susțineau că „Dumnezeul Teleormanului” și-a mai vizitat, din când în când, posesiunile, ca un adevărat stăpân responsabil. Totuși, slugile lui n-au fost invitate la acele vizite, așa că nimeni nu s-a putut pronunța asupra certitudinii revenirii lui Dragnea în județ. Și totuși, se pare că Dragnea ține foarte mult la acea întâlnire de sfârșit de an cu membrii PSD și, mai ales, cu primarii partidului, care reprezintă, până la urmă, nucleul care l-a propulsat acolo unde el se află acum.

Așa cum ne amintim, în fiecare an, în apropierea Crăciunului, Dragnea vine să taie porcul cu prietenii de la partid. În mod normal, tăierea porcului se petrecea pe domeniile personale, iar cei care beneficiau de o astfel de invitație aveau motive să fie fericiți tot anul. Pentru că stăpânul își premia anual slugile cele mai supuse.

Se pare că și anul acesta, Dragnea vine în județ în apropierea Crăciunului, pentru a ciocni un pahar cu primarii PSD și cu loialii tradiționali, dar și pentru a pune unele lucruri la punct. Printre ele s-ar afla și atitudinea pesediștilor din Teleorman în raport cu lumea din jurul lor aflată în perpetuă schimbare. O schimbare pentru care ei nu sunt pregătiți. Împreună cu el va fi prezentă la Zimnicea, căci acolo se va desfășura întâlnirea, potrivit surselor noastre, și Viorica Dăncilă. Totul se va petrece la Tabăra Dunărica în cursul zilei de mâine, după cum susțin oameni din interiorul PSD Teleorman. Reprezentanții Taberei n-au putut fi contactați pentru a ne confirma informația. Dar, în contextul evenimentelor pe care PSD Teleorman le anunță pentru zilele care vin, prezența lui Dragnea în județ pare extrem de credibilă.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*