liberinteleorman.ro

EXCLUSIV Darius, fiul ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost bătut într-o discotecă de lângă Videle!

30 mai 2019
Advertisement

Luna trecută, Darius Dan, fiul ministrului de Interne se distra într-o discotecă din localitatea Butești, aflată cam la 15 kilometri de orașul Videle. Clienții discotecii sunt, în genere, ascultători de manele. Convins de faptul că DJ-ul va schimba muzica, la aflarea veștii că e fiu de ministru, Darius a solicitat schimbarea genului muzical. Dorință care i s-a și îndeplinit. Mai mulți tineri din comuna Poeni, iubitori de manele, s-au enervat pe tânărul care le-a stricat distracția, așa că unul dintre ei s-a enervat mai mult decât era cazul și l-a lovit pe Darius, fără să știe că are „onoarea” de a da un pumn unui fiu de ministru. Avea să afle mai târziu, de la patronii discotecii, care l-au și ascuns pe Darius în bucătărie. A urmat o veritabilă desfășurare de forțe în Butești, ca să știe lumea că nu te pui cu fiul ministrului de Interne, iar acum cei care l-au lovit sunt speriați de consecințe. În plus, circulă zvonul că fiul de ministru ar fi solicitat de la bătăuș nu mai puțin de 3.000 de euro ca să își retragă plângerea. Poliția, pe de altă parte, spune că ancheta e în plină desfășurare.

Sursă: Darius Dan, Facebook

De la un martor ocular la întregul scandal am aflat următoarele: „E o discotecă pe care Darius o frecventează. El a vrut să schimbe muzica la DJ, că nu i-a plăcut muzica. În discoteca respectivă, iubitorii de manele fac cel mai mare consum. DJ-ul știa cine este el, că e băiatul lui Carmen Dan și restul clienților au fost revoltați. Evident, clienții nu știau cine e Darius. Și unul dintre ei s-a enervat și s-a dus și l-a compostat direct, n-a mai stat la discuții. Patronii știau cine este, l-au luat pe Darius, l-au ascuns în bucătărie, apoi au spus găștii de clienți deranjați de Darius că el e fiul ministrului de Interne. S-au panicat când au auzit. La vreo două ore a venit poliția de la Videle, apoi cea de la Alexandria, care a luat probele de pe camere. După care am auzit că a căzut Darius la înțelegere cu ei să le dea 3000 de euro, ca să-și retragă plângerea. Ce am mai observat în noaptea aia a fost că în zonă apoi au patrulat continuu vreo trei mașini de poliție prin zonă.”

I-am contactat, în consecință, pe patronii localului din Butești, care erau foarte speriați de faptul că ne interesa conflictul care s-a petrecut în localul lor în noaptea de 6 spre 7 aprilie. Patroana spunea că, deși a fost acolo, nu-și amintește exact ce s-a întâmplat, iar administratorul era foarte interesat de sursele pe care le-am avut în procesul de aflare a acestei întâmplări: „Cine v-a dat detaliile? Vreau să îmi spuneți cine v-a dat detaliile, că e problema mea. Nu vreau să vă dau niciun detaliu, pentru că e o anchetă a poliției. Am fost acolo, am văzut personal ce s-a întâmplat, nu-mi este frică, dar nu vreau să vă spun. Mi s-a spus să nu dau niciun detaliu.”

De aceea, am contactat Poliția Județeană Teleorman, iar purtătorul de cuvânt Teodora Dragole ne-a spus că există o anchetă în desfășurare pe tema unui episod violent petrecut în localitatea menționată, o anchetă care se derulează sub supravegherea procurorului de caz. Poliția susține, însă, că Darius a făcut plângerea abia a doua zi la Poliția Rurală Poeni, lucru care nu se suprapune peste declarațiile martorilor oculari, care susțin că la fața locului a avut loc o întreagă desfășurare de forțe ale autorităților statului, pentru a elucida misterul pumnului primit de fiul ministrului, care schimbă muzica în discotecă pentru că… poate.

18 Comments

  1. Ce sa zic, lu’ baietasu asta i-o fi cald cu toti dintii in gura.
    N-am fost acolo, ca-i razuiam si io fo’ doo lopeti peste ochi, chit ca-mi luam pe urma 2 ani de facultate.
    Auzi la el, s-a dus la Directia Judetului, sa schimbe muzica si lucrurile p-acolo.
    Sa traiasca domnu Dracnea, sa-i dea Dumnezeu ani multi acolo unde este!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Redeschiderea dosarului Teldrum e cerută din nou în fața instanței! Primul termen: 6 iunie

Următorul articol

SURSE Carmen Dan a fost chemată de DNA ca martor în dosarul Teldrum

Cele mai recente articole de Dezvăluiri