liberinteleorman.ro

Eugen Pîrvulescu: „Campania a fost una mizerabilă. Cred că îşi vor lua o mare ţeapă cei de la PSD”

30 octombrie 2014

Monica Vasilescu

Eugen PirvulescuPe ultima sută de metri a campaniei electorale pentru alegerea preşedintelui României, partidele politice au intensificat lupta şi se iau la trântă, verbal, cu adversarii. Dacă PSD Teleorman spune că nu i-a văzut în teren pe cei de la ACL, aceştia din urmă declară că simt pregnant toate mişcările de trupe făcute la nivelul judeţului, tocmai pentru că se află bine ancoraţi în ring. La cea mai recentă conferinţă de presă a Alianţei Creştin Liberale Teleorman, susţinută de şeful de campanie al formaţiunii, Eugen Pîrvulescu, alături de co-preşedintele ACL Alexandria, Florin Titirişcă, s-au evidenţiat toate supărările celor din Opoziţia teleormăneană, care au fost ţinute sub preş până acum. Eugen Pîrvulescu a avut tăria de caracter să spună, cu subiect şi predicat, ce îl deranjează la concurenţii politici, dând exemple concrete de practici neloiale.

„Sunt dezamăgit de adversarii noştri politici. Dezaprobăm şi nu ni se pare normal ca, în anul 2014, într-o Românie democrată, în condiţiile în care ne uităm întotdeauna către Occident, nu către ruşi, să faci  atacuri şi acele campanii murdare, care nu-şi mai au rostul. Din punctul meu de vedere, campania a fost una mizerabilă. Am fost zi de zi, până la ore târzii, în judeţ şi am încercat să văd până unde duce această campanie. Începând cu acele pliante, până la mesaje şi ameninţări din partea unor persoane pe care PSD le-a racolat, pentru că tot ce a căzut din sită, în urma cernerii, au luat dânşii. Persoanele care au rămas alături de noi, şi pe care le felicit, sunt la ora asta ameninţate, primesc tot felul de mesaje. Mie nu mi se pare normal să se facă asta. Gândirea mea despre politică este alta. Am reuşit, împreună cu colegii mei, să nu dăm frâu unor gânduri negative şi unor intenţii de a le răspunde cu aceeaşi monedă. Dezaprobăm ceea ce fac cei de la PSD. Cred că au ajuns la disperare, dacă racolează fel şi fel de oameni. Dar cred că îşi vor lua o mare ţeapă cei de la PSD, pentru că nu te poţi baza pe oamenii care au gândit într-un fel până acum. Mai mult decât atât, nu te poţi baza pe un om care nu are cuvânt”, a spus Eugen Pîrvulescu.

Directorul de campanie al ACL Teleorman a făcut şi o apreciere referitoare la omologul său, Victor Drăguşin – coordonatorul campaniei PSD Teleorman, despre care a spus că avea impresia că are o altfel de gândire şi nu va urma metodele implementate ani la rând de partidul cu trei trandafiri, fiind un om tânăr.

Pîrvulescu a vorbit şi despre primarii urcaţi în barca Puterii, spunând că „sunt duşi doar pe hârtie”, insinuând că numărul corect al aleşilor ACL este mai mare de 31, oficialii primari liberali şi democrat-liberali. La aceste alegeri, Organizaţia Judeţeană a ACL se aşteaptă să obţină un scor electoral cu cifra 3 în faţă, iar pentru ca acest lucru să devină realitate le face chemare la vor tuturor teleormănenilor care se gândesc la viitorul ţării.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

ACL se bazează în alegeri pe “România tăcută” – Florin Titirişcă: “Eu aştept DNA-ul la Alexandria!”

Următorul articol

Topul celor mai bogate firme ale unui județ extrem de sărac

Cele mai recente articole de Actualitate