De ce să iei în considerare un loc de muncă la cazino?

în Actualitate/Timp liber

Dacă între pasiunile tale se numără jocurile de noroc, atunci înseamnă că ești familiar cu modul în care sunt organizate cazinourile. Cel mai probabil, atmosfera plină de dinamism te atrage ca un magnet, cazinourile fiind locuri pline de culoare, distracție și câștiguri. Dar ce-ai spune dacă ai avea ocazia să lucrezi într-un cazino? În acest mod poți îmbina utilul cu plăcutul și vei avea ocazia să înveți o mulțime de lucruri noi. Sigur, poate nu-ți vei putea încerca norocul zilnic pe premiile de tip magic jackpot cazino online, dar, cu siguranță, vei avea ocazia să înveți multe lucruri noi.

Ca jucător, rutina dintr-un cazino implică interacțiunea cu majoritatea angajaților. Casierii îți schimbă banii în jetoane, dealerii livrează cărțile, crupierii învârt roata, aruncă zarurile, iar bardamii pregătesc mereu băuturi.

Îți vom prezenta cinci motive pentru care obținerea un job într-un cazino este o idee foarte potrivită pentru pasionații de gambling.

1.   Afli cum funcționează jocurile de noroc din perspectiva cazinoului

Fiecare joc oferit într-un cazino este conceput pentru un scop precis: de a oferi cazinoului un avantaj statistic inerent asupra jucătorilor.

Jucătorii știu acest lucru, desigur, iar cei mai pricepuți fac tot posibilul pentru a analiza și diseca jocurile lor preferate pentru a-și da seama de amploarea marginii casei. De exemplu, pasionații de blackjack care stăpânesc strategii de bază pot reduce marginea casei până la un 0,50%. Între timp, la masa ruletei, jucătorul nu are nicio abilitate de a coborî marginea casei de la 5,26% (pe roți „americane” dublu zero).

Parierea la jocurile de cazino reprezintă, în mod evident, cea mai ușoară și mai directă modalitate de a afla despre complexitățile și detaliile industriei de gamblig, dar aceste lecții au un cost. Pentru a înțelege pe deplin complexitatea jocului, un jucător ar trebui să fie pregătit să parieze sume importante de bani.

Dar dacă ai putea învăța tot ce trebuie să știi despre cazinouri fără să investești niciun ban? Chiar mai bine, imaginează-ți un scenariu în care cazinoul te plătește pentru a studia toate aspectele care țin de un cazino.

În calitate de dealer, ai posibilitatea de a descoperi toate secretele unui cazino. În esență, treci granița pentru a deveni de la un simplu jucător, un adevărat cunoscător al diferitelor strategii pe care cazinourile le aplică. Vei face parte din echipă din toate punctele de vedere, dar pentru a obține informații utile, este nevoie să acorzi atenție fiecărui detaliu care se petrece în cazino.

2.   Observi obiceiurile dăunătoare ale jucătorilor care pierd pariuri

Dacă lucrezi într-un cazino, te bucuri de o ocazie rară de a urmări ce fac jucătorii zi de zi, atât cei care câștigă, cât și cei care pierd.

Jocurile impulsive, dimensiunea disperată a pariului care crește și acea călătorie solitară la bancomat în timp ce murmură „aceasta este ultima dată”.

Aceste semnalmente ale jucătorilor care pierd pariu după pariu s-ar putea să reprezinte învățături extrem de utile, în cazul în care sunt observate cu atenție. Acordând o atenție deosebită modului în care jucătorii care pierd au abordat jocurile de noroc, poți începe să elimini aceste comportamente din propriul joc.

3.   Urmărești jucători de toate calibrele și le observi obiceiurile care aduc succes

Pe lângă analizarea obiceiurilor dăunătoare, dealerii au posibilitatea de a observa o multitudine de jucători. Vei putea observa jucători împătimiți care ăși pun averea la bătaie, jucătorii furioși care știu ce să facă, chiar dacă frustrarea lor constantă de a pierde îi lasă incapabili să valorifice cum să o facă; jucători fericiți, care par să nu observe nici măcar diferența dintre a câștiga și a pierde.

Vei observa persoane superstițioase care își strâng bibelourile norocoase și se roagă în zadar la zei; logicieni cool și calculați care abordează cazinoul ca o ecuație care trebuie rezolvată; jucători compulsivi care știu exact unde se află cel mai apropiat bancomat în orice moment.

Un job într-un cazino îți poate oferi o imagine clară asupra diferitelor comportamente de joc. Datoria de a extrage esențialul și de învăța din experiențele altora este doar a ta. De-a lungul timpului, observarea multitudinii de personalități diferite, niveluri de calificare și abordări strategice te va ajuta să pui cap la cap un puzzle al unui joc perfect.

Concluzie

După cum ai putea bănui, experiența unui job într-un cazino este mult diferită de cea de jucător. Cu toate acestea, nu doar că vei avea ocazia să afli o mulțime de lucruri interesante despre jocurile de noroc, dar vei fi și plătit pentru acest lucru. După ce acumulezi toate informațiile esențiale, cu siguranță vei observa o îmbunătățire în jocul tău.

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*