liberinteleorman.ro

De ce n-a fost Crin Antonescu lângă Johannis la Alexandria?

16 septembrie 2014

antonescuCarmen Dumitrescu
Deşi este unul dintre vectorii de imagine ai PNL-ului şi, în acelaşi timp, parlamentar de Teleorman, Crin Antonescu a lipsit de la manifestarea Dreptei, organizată la Alexandria. Întrebarea legitimă a unui jurnalist din presa centrală, legată de absenţa lui Antonescu de la eveniment, a pus pe jar liderii partidelor de Dreapta, care au răspuns cu diplomaţie, dar au dat de înţeles că la mijloc stă fie o lipsă de comunicare, fie o neconcordanţă de program, fie o neînţelegere care trebuie lămurită direct cu fostul lider al PNL. De aceea, Klaus Johannis a ţinut să menţioneze că niciun membru al PNL nu are obligaţia de a participa la acest gen de evenimente şi, în consecinţă, el nu are niciun resentiment faţă de Antonescu pentru că nu i-a fost alături în judeţul pe care îl reprezintă în Parlament: “Să ştiţi că oamenii din conducerea partidelor care ne însoţesc vin de bunăvoie. Nu avem liste unde bifăm cine trebuie să participe. Vine cine doreşte şi cine este liber. Oricine poate să vină, dar nu este nicio supărare, dacă cineva merge mai degrabă în Parlament în loc să mă însoţească”.
Întrebat de când n-a mai fost Crin Antonescu în Teleorman, Marin Almăjanu a evitat să comenteze prea mult pe marginea subiectului, dar a precizat că nici nu l-a sunat pe Antonescu, în contextul în care a fost extrem de ocupat în această perioadă: “Eu am un prost obicei de a nu minţi. Din păcate, recunosc că nu l-am sunat să îi propun să vină la acest eveniment. Ultima dată a fost în Teleorman la delegaţia permanentă pe care am avut-o în aprilie anul acesta. Am fost foarte prins cu evenimentele acestea şi recunosc că nu l-am sunat. Dacă l-aş fi sunat, probabil ar fi venit. ”
Totuşi, e greu de crezut faptul că Antonescu n-a ştiut despre evenimentul de la Alexandria şi sunt mai greu de înţeles fost motivele care au justificat absenţa celui mai bun orator liberal de la acţiunea pre-electorală a lui Klaus Johannis. Mai ales că Antonescu şi-a făcut mereu timp în trecut, în pauzele dintre un somn şi altul, să fie alături de Liviu Dragnea şi putem presupune că nici acesta din urmă nu l-a sunat de prea multe ori personal pentru a-l invita la acţiuni de tip electoral şi pre-electoral…

Publicitate


Articolul precedent

Klaus Johannis a ajuns pentru prima dată în judeţul Teleorman

Următorul articol

UPDATE: Percheziții de amploare! Adjunctul ISU Teleorman este bănuit de luare de mită

Cele mai recente articole de Actualitatea politică

Don't Miss