liberinteleorman.ro

Timotei Stuparu îl atacă frenetic pe Marin Almăjanu: “Almăjanu a preluat etica de campanie a lui Niţulescu”

20 octombrie 2014

IMG_3317Carmen Dumitrescu

Cu prilejul unei conferinţe de presă, organizate în cursul ultimei zile a săptămânii trecute la sediul PSD Teleorman, Timotei Stuparu, flancat de Adrian Gâdea şi Victor Drăguşin, s-a declarat total nemulţumit de campania purtată de ACL la nivelul judeţului nostru. De aceea, Stuparu a simţit nevoia să îl atace pe Marin Almăjanu, despre care spune că a uitat că fără PSD n-ar fi mâncat niciodată o pâine albă. În egală măsură, nu putem să nu remarcăm nici faptul că PSD-ul, prin vocea lui Stuparu, uită de faptul că între liberalii şi social-democraţii din Teleorman a existat întotdeauna o relaţie de bună colaborare, relaţie din care au rezultat beneficii şi avantaje pentru ambele părţi implicate.

Dar se pare că în campanie se şterge memoria şi relaţiile se consolidează în baza unor agresiuni, din ce în ce mai frenetice. Stuparu pare să fi fost deranjat de o luare de cuvânt a lui Almăjanu în comuna Suhaia, unde acesta ar fi vorbit despre PSD în termeni deranjanţi: “Almăjanu a preluat etica de campanie a lui Niţulescu. Şi mă minunez. Pentru că el a spus la Suhaia că Dragnea şi ciuma roşie trebuie înlăturate din Teleorman şi că nu va avea somn până când acest lucru nu se va întâmpla. La cât doarme el prin judeţ şi prin Parlament  nu ştiu cât de mult rău ar putea face PSD-ului. Dar dacă ne referim la evoluţia lui politică, aşa ştearsă cum e ea, nu cumva ea a fost determinată de ceea ce acum numeşte “ciuma roşie”? Ciuma asta roşie l-a adus pe Almăjanu în poziţia lui de acum, i-a făcut colegiu câştigător în campanie de la parlamentare. Dar eu mă întreb ce mai face el şi copiii lui pe aici prin judeţ. Asta mă întreb…”

Probabil că, potrivit eticii de campanie a PSD, cei care au ceva de spus împotriva partidului ar trebui să plece, împreună cu ai lor, din judeţul lui Dragnea. Şi probabil că Stuparu de la Dragnea a învăţat etica asta…

Advertisement

4 Comments

  1. TIMOTEI STUPARU? cunoscut si nea Titi securistu; Fost turnator la securitate actual parlamentar care nu cuvanta decat la lingaul de Dumitrescu unde isi aranjeaza emisiunea cu o luna inainte. Are si certificat de revolutionar iar in baza acestuia a luat toate spatiile comerciale din centru de langa vajaiala ex magazinul betis si cel cu papagali apartin distinsului senator de renume mondial. CATE INTERPELARI IN PARLAMENT A AVUT ACEST DOMN? SAU A FOST OCUPAT SA-I DUCA TUCALUL LUI DRAGNEA?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Varujan Vosganian: “Uitarea înseamnă neînţelegere. Atunci când uiţi, lucrurile riscă să se petreacă iarăşi…”

Următorul articol

Lepădătura PNL Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitatea politică

Don't Miss