Cuclea și mai cum?

în Politica altfel

Monica Vasilescu

cucleaȚinut în brațe de câțiva politicieni neaoși ai PSD, plus o mână de afaceriști care îl pupă electoral de frica mai marilor, domnul Dănuț Cuclea, primar la primul mandat la Turnu, își bătătorește calea pentru a-i fi încredințați alți patru ani de primărit. Deși nici localnicii din municipiu nu prea știu cum li se numește primarul, Cuclea vrea alți ani la Primărie, pentru că de cei de până acum s-a cam ales praful. Orașul colcăie de gunoaie, economia a rămas la stadiul impus pe timpul lui Nicolae Mohanu, iar infrastructura a făcut pași considerabili spre Evul Mediu. Asta pentru că unele lucruri nu doar că stagnează, ci se și degradează.

Abilitatea de a părea mereu ocupat și implicat sunt singurele elemente ale ”marelui” politician care îl fac important în PSD, vizibilitate la care poftește, dar la care nu prea ajunge. Chiar dacă este eternul supus și, spun apropiații, mai în glumă, mai în serios, în caz că Dragnea îi spune să nu gândească, el nu gândește, iar dacă îi spune că nu trebuie să-i fie foame, domnul primar poate intra la dietă pe o perioadă nedeterminată.

Moral foc, plin de stratageme politice eșuate și de activități comunitare ocolite, Dănuț are toate șansele ca legislatura 2016-2020 să-l prindă pe bară. Și turnenii speră să fie așa. Asta pentru că, într-o țară condusă de oameni normali, Cuclea al PSD-ului era cel mult punător de gresie.

2 Comments

  1. Monico, cand mai treci si tu pe la scoala? Unde ai auzit de “punator” in limba romana? Inventezi cuvinte, Monicuto! Corect este “montator de gresie”! Na, ca ti-am pus-o!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*