liberinteleorman.ro

Primăria Alexandria va cheltui 300 de milioane lei vechi, trimestrial, pe hârtii informative

2 februarie 2015

Monica Vasilescu

Consiliul localVictor Drăgușin a propus consilierilor locali înființarea unei publicații a Consiliului Local și a Primăriei, cu caracter trimestrial, care să se distribuie gratuit tuturor gospodăriilor din municipiul Alexandria.

30.000 de lei va lua primăria din bugetul public pentru a-i da pe tipărirea unor buletine informative cu activitățile municipalității. Consilierii locali ai Puterii au aprobat cheltuiala în cea mai recentă întrunire, astfel că, în curând, alexăndrenii vor primi acasă o hârtie pe care vor fi consemnate reușitele (sperăm), nu doar planurile aleșilor.

Opoziția din Consiliul local nu a fost de acord cu alocarea acestei sume pentru realizarea unei astfel de publicații, așa că, Florin Titirișcă a criticat investiția ca fiind ”o cheltuială inutilă”. ”S-a efectuat vreun studiu pentru a vedea dacă cetățenii sunt interesați de așa ceva? Spuneți-mi ce rost are? Ce vreți să faceți cu treaba asta? Să arătați cât de bun și de frumos este primarul orașului Alexandria? Faceți-i poze ! Am văzut că scrie foarte bine pe Facebook… să-mi spună și mie cineva de ce e nevoie de așa ceva”, a spus consilierul.

Cu toate nedumeririle, proiectul a trecut de votul majorității, iar acum doar alexăndrenii mai au posibilitatea să spună dacă totul este o risipă de bani sau chiar sunt interesați de informările primăriei, pe care le găsesc oricum prin ziare sau pe site-ul instituției, fără a plăti 300 de milioane lei vechi trimestrial, mai exact, 120.000 lei pe an.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cuclea și mai cum?

Următorul articol

Provocarea PDL Teleorman: împărțirea prăjiturii imaginare

Cele mai recente articole de Actualitate