21, martie, 2019
Breaking News:
Home > Actualitate > Primăria Alexandria va cheltui 300 de milioane lei vechi, trimestrial, pe hârtii informative

Primăria Alexandria va cheltui 300 de milioane lei vechi, trimestrial, pe hârtii informative

Monica Vasilescu

Consiliul localVictor Drăgușin a propus consilierilor locali înființarea unei publicații a Consiliului Local și a Primăriei, cu caracter trimestrial, care să se distribuie gratuit tuturor gospodăriilor din municipiul Alexandria.

30.000 de lei va lua primăria din bugetul public pentru a-i da pe tipărirea unor buletine informative cu activitățile municipalității. Consilierii locali ai Puterii au aprobat cheltuiala în cea mai recentă întrunire, astfel că, în curând, alexăndrenii vor primi acasă o hârtie pe care vor fi consemnate reușitele (sperăm), nu doar planurile aleșilor.

Opoziția din Consiliul local nu a fost de acord cu alocarea acestei sume pentru realizarea unei astfel de publicații, așa că, Florin Titirișcă a criticat investiția ca fiind ”o cheltuială inutilă”. ”S-a efectuat vreun studiu pentru a vedea dacă cetățenii sunt interesați de așa ceva? Spuneți-mi ce rost are? Ce vreți să faceți cu treaba asta? Să arătați cât de bun și de frumos este primarul orașului Alexandria? Faceți-i poze ! Am văzut că scrie foarte bine pe Facebook… să-mi spună și mie cineva de ce e nevoie de așa ceva”, a spus consilierul.

Cu toate nedumeririle, proiectul a trecut de votul majorității, iar acum doar alexăndrenii mai au posibilitatea să spună dacă totul este o risipă de bani sau chiar sunt interesați de informările primăriei, pe care le găsesc oricum prin ziare sau pe site-ul instituției, fără a plăti 300 de milioane lei vechi trimestrial, mai exact, 120.000 lei pe an.

About Monica Vasilescu

Lasă un răspuns