Primăria Alexandria va cheltui 300 de milioane lei vechi, trimestrial, pe hârtii informative

în Actualitate/Administratie

Monica Vasilescu

Consiliul localVictor Drăgușin a propus consilierilor locali înființarea unei publicații a Consiliului Local și a Primăriei, cu caracter trimestrial, care să se distribuie gratuit tuturor gospodăriilor din municipiul Alexandria.

30.000 de lei va lua primăria din bugetul public pentru a-i da pe tipărirea unor buletine informative cu activitățile municipalității. Consilierii locali ai Puterii au aprobat cheltuiala în cea mai recentă întrunire, astfel că, în curând, alexăndrenii vor primi acasă o hârtie pe care vor fi consemnate reușitele (sperăm), nu doar planurile aleșilor.

Opoziția din Consiliul local nu a fost de acord cu alocarea acestei sume pentru realizarea unei astfel de publicații, așa că, Florin Titirișcă a criticat investiția ca fiind ”o cheltuială inutilă”. ”S-a efectuat vreun studiu pentru a vedea dacă cetățenii sunt interesați de așa ceva? Spuneți-mi ce rost are? Ce vreți să faceți cu treaba asta? Să arătați cât de bun și de frumos este primarul orașului Alexandria? Faceți-i poze ! Am văzut că scrie foarte bine pe Facebook… să-mi spună și mie cineva de ce e nevoie de așa ceva”, a spus consilierul.

Cu toate nedumeririle, proiectul a trecut de votul majorității, iar acum doar alexăndrenii mai au posibilitatea să spună dacă totul este o risipă de bani sau chiar sunt interesați de informările primăriei, pe care le găsesc oricum prin ziare sau pe site-ul instituției, fără a plăti 300 de milioane lei vechi trimestrial, mai exact, 120.000 lei pe an.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*