Liberalii teleormăneni pleacă la Bucureşti pentru a cere capul lui Ponta

în Actualitatea politică

protesteCarmen Dumitrescu

Liberalii teleormăneni par a fi pregătiţi de proteste. Dacă până acum acum, din sânul organizaţiei judeţene de partid nu s-a mai auzit niciun scâncet, iată că lucrurile sunt pe punctul să se schimbe. Sau cel puţin, asta planifică acum liberalii noştri, care sunt pregătiţi să se alăture colegilor de la nivel naţional şi să ceară la unison cu ei capul lui Victor Ponta. Pentru că astfel de deplasări au mai fost anunţate, dar n-au fost duse la îndeplinire potrivit programului declarat, nu avem certitudinea că de data asta evenimentul se va desfăşura potrivit planului. Dar cert este că liberalii teleormăneni ştiu acum că pe data de 29 septembrie vor avea de făcut un drum la Bucureşti, pentru a cere demisia lui Victor Ponta. Atât Eugen Pîrvulescu, cât şi Cristi Barbu, co-preşedinţii organzaţiei judeţene de partid, susţin că participarea judeţului Teleorman la eveniment va fi una masivă, estimându-se o prezenţă de peste 500 de liberali teleormăneni.

Cristi Barbu admite, însă, că nu s-a primit încă nicio circulară cu privire la asta, menţionând că va anunţa, atunci când vor exista certitudini, care va fi prezenţa, dar şi data exactă a protestelor anunţate de Opoziţie la nivel naţional pentru următoarea perioadă de timp.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

2 Comments

 1. Doamna Dumitrescu,
  Apreciez ca stimulați PD-L si PNL sa participe la un asemenea miting. Cu 500 participanți, cum au estimat organizatorii!
  Ar trebui sa va fie datori pentru gestul dvs jurnalistic!
  Asta este forța lor? Dupa ce teleormănenii au primit salariile tăiate, plus o creștere, dupa reîntregirea pensiilor, dupa restituirea altor drepturi salariale!
  Vor merge la Bucuresti cu 500 membri?
  Poate doar pe bani! Ei nu au atâția membri de partid!
  Cred ca sunteți prea sentimentala! Legat de Liviu Dragnea, pe care o data vreme il considerați un lider adevărat si astazi il apreciați o povara pentru județ, va informez ca am transmis dnei Vasilescu un mesaj, cu ce a făcut pt Alexandria, cat timp a avut decizia in acest sens.
  Cele bune!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*