liberinteleorman.ro

A început febra electorală. Aspiranții la funcții publice și-au depus candidaturile

25 aprilie 2016

Carmen Dumitrescu

13106623_1482512121813512_944629829_oSe pare că de orice te poți feri pe lumea asta, mai puțin de campania electorală. Și chiar dacă, practic, aceasta a început cu vreo câteva luni în urmă, teoretic, zilele acestea dau startul unei confruntări între oameni și interese. Mai puțin a uneia de idei, pentru că ai noștri, de la Teleorman, cred că numai o anumită categorie de nefericiți trebuie să aibă idei. Povestea depunerii candidaturilor a făcut deliciul principalei rețele de socializare, mai ales că politicienii județului au destul timp să se promoveze online, ceea ce spune multe despre noi, nu despre ei.

20160425_181725De la Dumitru Goldbach, care a fost primul ce s-a ocupat de promovarea depunerii candidaturii sale, până la Florin Titirișcă, parada pe Facebook a fost de zile mari. Claudiu Crăcea de la Turnu Măgurele aspiră și el la funcția de primar, așa că a arătat lumii întregi că n-a uitat să-și ducă dosarul la timp. Nici Adrian Carabet de la Videle n-a omis să se prezinte cu dosarul și lista de candidați, pentru a-și oficializa candidatura. În aceeași situație s-a aflat și Victor Drăgușin, care l-a inclus pe lista candidaților locali ai PSD pe Lucian Iotu. În fine, noi nu știam că PSD-ul se hrănește cu tot ce aruncă Florică Mara, dar cine suntem noi să judecăm? Practic, până la această dată, cam toată lumea care contează s-a conformat, așa că putem deja discuta deschis despre campania electorală. Mâine, la ora 11.00, e rândul lui Adrian Gâdea să-și depună candidatura la BEJ, ceea ce înseamnă că peisajul va prinde contur și lupta poate începe.

 

Noi așteptăm cu interes și alte acțiuni decât postările febrile pe Facebook din partea candidaților noștri. Nu de alta, dar dacă o primărie se conduce ca o firmă privată, ca să-l cităm pe Florin Titirișcă, totuși un oraș sau un județ nu se câștigă cu postări pe Facebook. Sau poate ne înșelăm noi…

Advertisement

4 Comments

  1. Detasat la Rosiori de Vede, primar va iesi domnul inginer Marin Tomuta!!!Un om de profunzime, forta si talent!Sa ne traiesti Marinica, cu tine vom iesi din foame, dar vomintra in kakat!

  2. Si eu sunt de acord ca un oras nu il castigi prin postari pe facebook si culmea ironiei ca nici like-uri nu primeste la ceea ce posteaza! si o pustoaica de liceu cu cateva fotografii mai … intrece popularitatea opozitiei pe facebook.
    Sa fie de bine sa fie de rau… Insa daca asta indica realitatea la votarea primarului in Alexandria… va fi trist inca 4 ani cu Dragusin.
    Ce am remarcat! a jucat corect pe tabla de sah si nu sa prezentat la digi24, ca sa nu isi scada popularitatea… daca facea si el vreo declaratie ca „vice” ca el nu stie de problema somajului in Alexandria sigur ii mai scadea popularitatea, asa sa conservat pentru un nou mandat de borduri, asfalt, gardulete, floricele si bancute si ce sa mai castige ca deja suntem campioni pe tara la rata somajului…
    PS. Pentru cei care vor sa emigreze din Alexandria sa o faca acum ! ca nu se anunta nimic bun sau sa se mobilizeze sa voteze raul mai mici pentru acest oras… altfel cum spun si astia de la capitala…. muriti de foame iar PSD-ul sub 80-90% nu scade!

  3. Marin TOMUTA-MATZA PRIMAR< cel mai bun, cel mai frumos, cel mai destept!!!Marin TOMUTA-MATZA PRIMAR< cel mai bun, cel mai frumos, cel mai destept!!!Marin TOMUTA-MATZA PRIMAR< cel mai bun, cel mai frumos, cel mai destept!!!Marin TOMUTA-MATZA PRIMAR< cel mai bun, cel mai frumos, cel mai destept!!!Marin TOMUTA-MATZA PRIMAR< cel mai bun, cel mai frumos, cel mai destept!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Drumul crucii – un spectacol de stradă impresionant, care a redat, la Alexandria, opririle pe care le-a făcut Iisus până la crucificare

Următorul articol

Proiectul “Votați copiii încă o dată!” și-a desemnat câștigătorii

Cele mai recente articole de Actualitatea politică