Viorica Dăncilă: “Nu vrea nimeni ca Rodica Tatu să fie șefă la femei. Acum Tatiana Sandu e interimar!”

în Actualitatea politică

Viorica DancilaCarmen Dumitrescu

Zvonurile despre posibila dorință a mai marilor pesediști de a o numi șefă la Organizația Județeană de Femei pe Rodica Tatu au generat reacții imediate. Astfel, europarlamentarul Viorica Dăncilă, care a preluat recent interimatul Organizației de Femei a PSD la nivel național, ne-a contactat telefonic pentru a lămuri acest aspect. Viorica Dăncilă crede că Tatiana Sandu, persoana care ocupă acum funcția de interimar la Femei își va păstra poziția și după alegerile interne, asta dacă nu-și vor mai exprima și alte femei dorința de a candida.

În plus, Viorica Dăncilă își neagă susținerea pentru Rodica Tatu, considerând că aceasta n-a fost altceva decât o unealtă de câștigare a alegerilor la Botoroaga. Dar, într-un mod cu totul surprinzător, europarlamentarul teleormănean nu are habar de atribuțiile Rodicăi Tatu în Organizația de Tineret a PSD, mai ales că Rodica Tatu a depășit de ceva vreme vârsta care să-i permită o încadrare în respectiva structură de partid: “Am auzit și de la alții că Rodica Tatu e protejata mea, că e consiliera mea și așa mai departe. Nu este adevărat. Nu-mi este consilieră și nu am făcut altceva decât să lucrez cu ea în alegeri la Botoroaga, când a venit lângă mine în campanie. Dar credeți-mă, eu nu știu nimic despre ce face ea acum la Tineret. N-am fost consultată pe această temă și chiar nu știu cine și cum a luat decizia asta. Ce vreau eu să fie clar e că nu vrea nimeni ca Rodica Tatu să fie șefă la Femei. Am și eu destui dușmani, ca orice om și… probabil de aici au apărut speculațiile acestea. Acum Tatiana Sandu e interimar și când se vor organiza alegeri interne vom vedea dacă mai candidează cineva. Acest lucru vreau să fie foarte clar. În rest, eu n-am niciun amestec în povestea de la Tineret. ”

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

3 Comments

  1. La alegerile la care a luat votanti psd din videle si ia dus la botoroaga sa voteze ca sa dea ea bine la judet ?? … Ne mai intrebam de ce a caftit-o militaru ?

  2. Atentie doana europarlamentar!
    Cum ati cumparat-o ieftin o sa va vanda si mai ieftin.
    Nu va ajuns la urechi cum va barfea la referendumul din 2012 si la prezidentialele din 2009.

  3. Vreau ca acesta boafa sa scrie o fraza in engleza daca este parlamentar European.sau sa o s…ga pe tiganeste

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*