Viorica Dăncilă: “Nu vrea nimeni ca Rodica Tatu să fie șefă la femei. Acum Tatiana Sandu e interimar!”

în Actualitatea politică

Viorica DancilaCarmen Dumitrescu

Zvonurile despre posibila dorință a mai marilor pesediști de a o numi șefă la Organizația Județeană de Femei pe Rodica Tatu au generat reacții imediate. Astfel, europarlamentarul Viorica Dăncilă, care a preluat recent interimatul Organizației de Femei a PSD la nivel național, ne-a contactat telefonic pentru a lămuri acest aspect. Viorica Dăncilă crede că Tatiana Sandu, persoana care ocupă acum funcția de interimar la Femei își va păstra poziția și după alegerile interne, asta dacă nu-și vor mai exprima și alte femei dorința de a candida.

În plus, Viorica Dăncilă își neagă susținerea pentru Rodica Tatu, considerând că aceasta n-a fost altceva decât o unealtă de câștigare a alegerilor la Botoroaga. Dar, într-un mod cu totul surprinzător, europarlamentarul teleormănean nu are habar de atribuțiile Rodicăi Tatu în Organizația de Tineret a PSD, mai ales că Rodica Tatu a depășit de ceva vreme vârsta care să-i permită o încadrare în respectiva structură de partid: “Am auzit și de la alții că Rodica Tatu e protejata mea, că e consiliera mea și așa mai departe. Nu este adevărat. Nu-mi este consilieră și nu am făcut altceva decât să lucrez cu ea în alegeri la Botoroaga, când a venit lângă mine în campanie. Dar credeți-mă, eu nu știu nimic despre ce face ea acum la Tineret. N-am fost consultată pe această temă și chiar nu știu cine și cum a luat decizia asta. Ce vreau eu să fie clar e că nu vrea nimeni ca Rodica Tatu să fie șefă la Femei. Am și eu destui dușmani, ca orice om și… probabil de aici au apărut speculațiile acestea. Acum Tatiana Sandu e interimar și când se vor organiza alegeri interne vom vedea dacă mai candidează cineva. Acest lucru vreau să fie foarte clar. În rest, eu n-am niciun amestec în povestea de la Tineret. ”

3 Comments

  1. La alegerile la care a luat votanti psd din videle si ia dus la botoroaga sa voteze ca sa dea ea bine la judet ?? … Ne mai intrebam de ce a caftit-o militaru ?

  2. Atentie doana europarlamentar!
    Cum ati cumparat-o ieftin o sa va vanda si mai ieftin.
    Nu va ajuns la urechi cum va barfea la referendumul din 2012 si la prezidentialele din 2009.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*