Invitație la Cenaclu!

în Cultură

cenacluCarmen Dumitrescu

Așa cum a promis în cursul verii trecute, artistul Cătălin Filip a pus la punct toate detaliile tehnice și organizatorice, de natură să determine constituirea unui cenaclu de proporții la Alexandria. De aceea, în cursul săptămânii viitoare, de luni până vineri,  în sala de mare de ședințe a Primăriei Alexandria, sunt așteptați toți cei care au talent muzical sau interpretativ, în vederea implicării active în această manifestare culturală. Preselecția urmărește să identifice talentele din domeniul muzicii folk și a interpretării poetice de la nivelul orașului nostru: “Liceenii doritori de afirmare în domeniul poeziei și muzicii folk sunt așteptați la Primăria Alexandria pentru preselecții, de luni până vineri, de pe 20 până pe 24 aprilie. Cei interesați mă pot contacta și la numărul de telefon: 0724.652.470. Chiar îmi doresc să descopăr la Alexandria talente, pe care să le pot sprijini pe termen lung și am și o speranță reală că acest lucru se poate întâmpla.”

Potrivit lui Filip, evenimentul va avea loc pe data de 26 aprilie pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Alexandria și se va bucura și de prezența interpretului Gheorghe Gheorghiu.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*