19, februarie, 2019
Breaking News:
Home > Actualitatea politică > PSD Teleorman a luat-o pe ulei! Organizaţia de Tineret stă sub fusta Rodicăi Tatu

PSD Teleorman a luat-o pe ulei! Organizaţia de Tineret stă sub fusta Rodicăi Tatu

rodiCarmen Dumitrescu

Rodica Tatu nu e vreo valoare locală. Dar, în cazul ei, talentul de a face cafele a contat mai mult decât abilitatea de a scrie şi de a citi corect în limba română, astfel că nu sunt prea mulţi cei care pot spune, cu mâna pe inimă, că nu cunosc personajul. După ce a fost ani întregi omul PDL-ului, Rodica Tatu fiind femeia din spatele lui Alexandru Mocanu şi al lui Teodor Niţulescu, PSD-ul s-a gândit că n-are resurse suficiente în interior, aşa că a decis să apeleze la resturile partidului de opoziţie.

Povestea Rodicăi Tatu nu e lungă şi nici complicată. N-ar avea cum să fie, pentru că femeia şi-a văzut mereu interesul. Remarcată de Alexandru Mocanu pentru abilitatea de a prepara cafele tari, Rodica Tatu a ajuns până în punctul în care a avut un cuvânt de spus în PDL. Apoi, după ce Mocanu s-a pensionat şi s-a retras definitiv din politică, secretara PDL-ului s-a reorientat… către Niţulescu. I-a fost, de aceea, şefă de cabinet şi om de bază inamicului de suflet al lui Dragnea, având grijă să lovească în “mizeria pesedistă” şi în “firfiricile lui Dragnea” ori de câte ori i s-a dat ocazia. La un moment dat, s-au prins şi democrat-liberalii că Rodicuţa nu era chiar un suflet loial, aşa că au dat-o afară pe uşa din dos. Rămasă şomeră, necoafată şi cu haine din sezonul trecut, Rodica a bătut la uşa lui Dragnea. Dragnea, însă, nu i-a deschis… Era prea ocupat. Mai puţin ocupat, însă, a fost consilierul pesedistului suprem, Mihai Putineanu, care a apreciat slugărnicia şi s-a gândit că dacă oricum, toate “firfiricile” merită o şansă, şi Rodica trebuie ajutată. Ce uită “Mihai al lui Dragnea” e că după ce pisica revine acasă, şoarecii vor da socoteală. Şi noi ne îndoim profund de faptul că Dragnea a admis ca Rodica să devină comunicatorul tineretului social democrat. De ce? Pentru că Dragnea ştie că pentru a comunica, e important să ştii să scrii şi să citeşti. Şi Dragnea are demnitatea de a nu se hrăni cu resturile adversarilor. Nu ştim ce o să facă Mihai când o să-i ceară naşul socoteală, dar asta e strict problema lui.

Revenind la subiect, se pare că Rodicuţa se ocupă de vreo lună de comunicarea online a Organizaţiei de Tineret a PSD. Şi rezultatele se văd într-un zero barat. În plus, surse foarte credibile de la vârful PSD admit faptul că Rodicuţa s-ar pregăti să preia funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD. Viorica Dăncilă o sprijină din umbră, Mihai Putineanu o ţine cu ambele braţe iar pesediştii nu-şi pot explica modul în care femeia PDL-ului a ajuns “piesă” la PSD.

Având în vedere că vin alegerile şi că 2016 nu e prea departe, începem să ne îndoim de victoria partidului roşu. Nu de alta, dar de când PNL a pus stăpânire pe galben, organizaţia PSD devine din ce în ce mai portocalie. Iar competenţele se evaluează în funcţie de cât de scurtă ţi-e fusta. Şi chiar dacă ştim că şi lui Dragnea îi plăceau fustele scurte, parcă nu se preta la resturi…

 

About Carmen Dumitrescu

2 comments

  1. Deci s-a angajat la agentia judeteana pt neocuparea fortei de munca si urmeaza sa capete si vreun post mai bun la partid? buuun buunnn, hai ca i-a mers bine

  2. Rodica (Ra) Tatu aceasta ratata din toate punctele de vedere-pregatire,exprimare,etc- a fost o perioada consi;liera lui Elena Udrea.
    Nu imi explic cum PSD a acceptato-o si chiar mai mult a angajato la AJOFM pe un post la serviciul control. La examen sau inscris inca doua persoane care anu sau prezentat pe motiv ca Rodica e…Rodica.

Lasă un răspuns