VIDEO: Suntem în UE, dar avem asfaltare ca-n Alexandrie!

în Actualitate/Diverse

Monica Vasilescu

Drumurile din Teleorman nu au o stare deplorabilă, comparativ cu alte județe, mai cu seamă că la noi anumite firme s-au ocupat special de modelarea acestora.

Dacă, în multe localități din țară, Teleormanul ”exportă” o renumită firmă de construcții, fiind câștigătoare de licitații pentru utilajele și conceptele sale de ultimă generație, la Alexandria se face treaba în mod primitiv. Acest lucru se poate vedea pe imaginile surprinse pe o stradă din capitala de județ, acolo unde un muncitor face asfaltare… cu picioarele.

Ce tehnologie specializată și UE… la noi se asfaltează ca-n Alexandrie.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*