liberinteleorman.ro

VIDEO. Pensionar din Alexandria, către pesediști: „Vă susținem, dacă am putea, și cu două mâini!”

23 aprilie 2019

V-ați întrebat, probabil, și nu o singură dată, cum funcționează mintea unui pesedist. Ce resorturi îl determină să pună mereu ștampila pe numele călăului și cum reușește el să vadă cu ochiul liber poveștile propagandei de partid? Ei bine, această șansă ne este acum oferită de către președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, plecat la împărțit de flori (roșii) prin Alexandria, într-o încercare disperată de a contracara efectele mitingului liberal de sâmbătă, 20 aprilie. De altfel, mitingul în cauză este un motiv de frustrare pentru majoritatea pesediștilor, începând chiar cu Liviu Dragnea, care a promis că liberalii vor primi un răspuns pe măsură pentru impertinența de a striga în Alexandria „PSD, ciuma roșie”. Tot o manifestare a frustrării a afișat pe Facebook și actualul președinte al Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, postând filmarea unei întâlniri cu doi pensionari din Alexandria. În descriere, Cristescu își exprimă durerea clar și răspicat: „Diferența între țipete, urlete, vuvuzele și disconfortul provocat cetățenilor din Alexandria de Rareș Nimic și Sică Mandolină, zis și Tiribombă.”

https://www.facebook.com/cristescu.dan/videos/10156275365543946/
Întrevederea lui Dănuț Cristescu cu pensionarii din Alexandria

Dar mai interesant e conținutul discuției cu pensionarii, chintesența mentalității comuniste, de care România o să scape abia după ce obsesia Tătucului din vremuri de tristă amintire se va dilua, prin împuținarea celor care o poartă în ADN. Nu vom comenta cele spuse de pensionarii lui Cristescu, ci vom reda conținutul unui tip de mentalitate, ca să știm exact cu ce avem de-a face.

Primul pensionar are o problema cu faptul că românii din Diaspora au dreptul de a vota: „Păi dar câte… Foarte multe ați făcut! Eu unul sunt mulțumit. Și în continuare, uite acuma se mărește (pensia), bineînțeles în limita posibilităților, că nimeni nu-ți cere să dai. Numai că ăștia iar întoarce voturile cu diaspora. Ar fi foarte bine dacă nu ar mai putea ăștia să întoarcă voturile. Noi am votat corect, dar ei au învârtit voturile cu diaspora. Ăștia care au plecat din țară, de ce le dă dreptul să voteze în țara noastră. De ce? N-ar trebui! N-am putea să facem să nu mai aibă drepturi? Că nu vedeți că ei ne întorc? Din moment ce pleci de acasă mai ai dreptul să votezi?”

Al doilea pensionar exprimă, însă, esența pesedismului teleormănean din toate timpurile: „Și mai aveți lucruri de îndreptat pe care sigur le veți face. Sigur le veți îndrepta. Și îndreptându-le pe toate, vom fi împreună cu dumneavoastră. Vă susținem dacă s-ar putea și cu două mâini. Noi avem încredere în dumneavoastră! „

Advertisement

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cicliștii teleormanăneni, binecuvântați într-un lăcaș de cult din „Valea Liniștii”

Următorul articol

Aurul la finala mondială a Infomatrix 2019 a ajuns în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitatea politică