VIDEO: Dr. Găină de la ”adăpostul groazei” din Alexandria tratează oamenii ca pe animale!

în Politica altfel

Monica Vasilescu

adapost cainiAdăpostul de câini din Alexandria a fost numit de foarte multe ori ”adăpostul groazei” sau ”lagărul morții”, fiindcă destule suflete de animal și-au găsit sfârșitul în condiții suspecte. Într-o filmare a celor de la Kanal D, din luna decembrie a anului trecut, se pot vedea cadavre de câini în incinta adăpostului, printre animalele care își fac veacul acolo, hrana aruncată peste fecale, iar directorul Găină Rodică avea, ca și acum, predispoziție spre ceartă.

Cu toate că a intrat în cercetare pentru rele tratamente împotriva animalelor, acest director poate fi găsit în continuare la adăpostul pentru câini din Alexandria, acolo unde dirijează cu mână forte și glas ridicat. Zilele trecute, o iubitoare de animale – reprezentant al unui ONG de profil a vizitat casa câinilor din Alexandria, pentru a face cunoscută intenția unor oameni de a adopta un număr de 11 patrupede. Claudia Florea s-a lovit, din nou, de ”garda” directorului Găină, care a dat-o afară din adăpost, după câteva minute de zbierături și insulte. Aceasta ne-a povestit că s-a dus la adăpost cu bune intenții, pentru a face demersurile necesare adoptării unor căței cărora le-a găsit stăpân.caini (2)

”Sunt iubitoare de animale, dar și un om căruia nu-i place nedreptatea, nici abuzul și furtul. Mai ales din bani publici. Mă lupt cu cei de la adăpostul public de ceva timp și, implicit, cu primăria, căreia nu-i pasă ce fac cei de acolo cu cei 4 miliarde alocați pe an pentru adăpost. Este inutil să vă vorbesc despre condițiile de acolo și de faptul că am fost agresată fizic și verbal de două ori de un angajat al adăpostului, doar pentru faptul că filmam câini și îi fotografiam pentru a-i promova spre adopție. Ceea ce trebuie să facă ei conform legii. De faptul că m-au dat afară în timpul orelor de funcționare pentru că am vrut să rezerv, fiind împuternicită de o asociație pentru protecția animalelor, 11 căței cărora le găsisem adoptatori, de faptul procedura de adopție în Alexandria implică niște costuri de 150 lei mascul și 210 femelă pentru că s-a votat în consiliul local (fapt confirmat de domnul Tăbacitu – administratorul public). Același caini (1)consiliu local sub a cărei autoritate se afla SC SSV SRL (SC Serviciul Sanitar Veterinar SRL) firma concesionară a adăpostului al cărui director este în continuare dr. Găina Rodică. Același director care are dosar pentru câinii găsiți omorați cu furadan. Am făcut și facem în continuare sesizări, dar cred că știți foarte bine în ce fel de pânză de păianjen ne-am băgat. Nu mă plâng pentru că sunt conștientă și am să merg până la capăt pentru a da o șansă sufletelor din adăpost”,

Filmarea atașată datează din 22 iunie 2016 și este realizată la Adăpostul public de câini fără stăpân din Alexandria.

VIDEO:  https://www.youtube.com/watch?v=3qpSF3jsSQU

3 Comments

  1. Fara suparare…doi oameni dusi cu pluta s-au intalnit. Unul platit din bani publici care nu stie sa explice cum functioneaza legea iar cea care filmeaza o da in penibil la sfarsit si se preface ca nu intelege.
    Pacat.

  2. O jigodie care e platita din banii nostri. In loc sa facem ceva pentru sufletele astea neajutorate, noi facem cinematografe. Da, intr-adevar, trebuia sa ne emancipam si noi odata si-odata, insa mi se par alte lucruri prioritare. Stiti? Cum ar fi acest “adapost”? Nu-l intereseaza pe domn’ primar lucrurile astea. Sa iasa banul, baieti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*