Victor Rebengiuc şi Vlad Ivanov vin la Alexandria

în Cultură

rebegiucCarmen Dumitrescu

Festivalul de Teatru Tânăr îi aduce anul acesta la Alexandria, alături de Marcel Iureş, şi pe actorii Victor Rebengiuc şi Vlad Ivanov. Aceştia vor susţine masterclass-uri de actorie în cadrul festivalului, oferind din vasta lor experienţă artistică tinerilor care au înţeles că au vocaţia teatrului. Dacă Victor Rebengiuc nu mai are nevoie de nicio prezentare, precizăm că Vlad Ivanov este cunoscut pentru rolurile sale din filmele “4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” sau “Poliţist, adjectiv”. Restul masterclass-urilor vor fi susţinute de mentorii Ideo Ideis, cei care sunt prezenţi în fiecare an la festival: Cătălin Ştefănescu, Vlad Zamfirescu, Medeea Marinescu, Marius Manole şi Andi Vasluianu.

Potrivit organizatorilor, masterclass-urile Ideo Ideis vor avea loc pe 26 august iar publicul alexăndrean interesat are garantat accesul liber la aceste evenimente, ele fiind concepute în formula unui dialog relaxat între public şi invitaţi, obiectivul declarat fiind acela al determinării unei conexiuni reale între participanţi şi mari nume din lumea teatrală, cu scopul de a dezbate subiecte de interes.

 

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Cultură