liberinteleorman.ro

Victor Drăgușin va ciocni o cupă de șampanie cu alexăndrenii de Revelion

30 decembrie 2014

artificiiCarmen Dumitrescu

Din considerente financiare, cei mai mulți dintre alexăndreni nu-și vor putea petrece noaptea Anului Nou nici prin restaurante, nici la munte cu prietenii, nici în vreo altă manieră “la modă” în ultimii ani. Pentru aceștia, însă, municipalitatea a lansat oportunitatea petrecerii Revelionului în stradă, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Alexandria, alături de personalități importante ale orașului.

 

Pe de o parte, câțiva dintre consilierii locali vor fi prezenți la eveniment, pentru a se bucura împreună cu oamenii de începerea unui an nou, care vine cu atâtea speranțe. Pe de altă parte, așa cum ne-a obișnuit deja, primarul Victor Drăgușin va celebra Revelionul cu alexăndrenii, ciocnind un pahar de șampanie cu toți cei care vor să vadă focul de artificii pe care primăria l-a pregătit. Se pare că primarul orașului este unul dintre superstițioșii care cred că persoanele alături de care îți petreci Revelionul sunt cele alături de care  îți vei petrece tot restul anului, așa că Victor Drăgușin nu și-a permis în niciun an de când este primar să nu se afle printre alexăndreni în momentul trecerii de la un an la altul.

Deși nu va avea loc vreun concert, așa cum se organizează de Revelion în piețele publice ale marilor orașe, alexăndrenii care vor alege să celebreze noul an în stradă se vor putea bucura totuși de muzică ambientală și vor putea savura un pahar de vin sau de șampanie în așteptarea focului de artificii.

Publicitate


Articolul precedent

Abuzurile alimentare și stările de ebrietate au trimis zeci de teleormăneni pe patul de spital

Următorul articol

Liberalii se întorc în funcții? Lefterie Comănescu a revenit la Finanțe

Cele mai recente articole de Actualitatea politică

Don't Miss