Victor Drăgușin va ciocni o cupă de șampanie cu alexăndrenii de Revelion

în Actualitatea politică

artificiiCarmen Dumitrescu

Din considerente financiare, cei mai mulți dintre alexăndreni nu-și vor putea petrece noaptea Anului Nou nici prin restaurante, nici la munte cu prietenii, nici în vreo altă manieră “la modă” în ultimii ani. Pentru aceștia, însă, municipalitatea a lansat oportunitatea petrecerii Revelionului în stradă, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Alexandria, alături de personalități importante ale orașului.

 

Pe de o parte, câțiva dintre consilierii locali vor fi prezenți la eveniment, pentru a se bucura împreună cu oamenii de începerea unui an nou, care vine cu atâtea speranțe. Pe de altă parte, așa cum ne-a obișnuit deja, primarul Victor Drăgușin va celebra Revelionul cu alexăndrenii, ciocnind un pahar de șampanie cu toți cei care vor să vadă focul de artificii pe care primăria l-a pregătit. Se pare că primarul orașului este unul dintre superstițioșii care cred că persoanele alături de care îți petreci Revelionul sunt cele alături de care  îți vei petrece tot restul anului, așa că Victor Drăgușin nu și-a permis în niciun an de când este primar să nu se afle printre alexăndreni în momentul trecerii de la un an la altul.

Deși nu va avea loc vreun concert, așa cum se organizează de Revelion în piețele publice ale marilor orașe, alexăndrenii care vor alege să celebreze noul an în stradă se vor putea bucura totuși de muzică ambientală și vor putea savura un pahar de vin sau de șampanie în așteptarea focului de artificii.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitatea politică