Veșmântul Cuvioasei Parascheva de la Iași, la Trivale Moșteni

în Utile

Monica Vasilescu

trivale IICu ocazia sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, Ocrotitorul României, la Parohia Trivale II din comuna Trivale Moșteni va avea loc un program de slujbe special.
În această seară, începând cu ora 17.00, vor fi oficiate slujbele (vecernia și litia), împreună cu un sobor de preoți.

Pe 30 noiembrie, în ziua de praznuire, începând cu ora 7.30, credincioșii vor lua parte la slujbele: Acatistul Sfantului Apostol Andrei, 8.30 – Utrenia, 10.00 – Sfânta Liturghie oficiată de un sobor de 10 preoți, iar răspunsurile la strană vor fi date de cunoscutul psalt Petre Moise.

Pentru mângâierea celor prezenți, va fi adus spre închinare întregul veșmânt al Cuvioasei Parascheva de la Iași, Ocrotitoarea Moldovei, ne-a spus părintele Bogdan Nedea.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Va fi prezent si parintele protoieru Militaru ,,,,cel ocrotit,,, care a facut joggin pe centul orasului \videle in lenjerie intima.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*