VALENTIN BOBOC: Sinteza activității parlamentare în legislatura 2012 – prezent

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

boboc_valentinUrmătorul parlamentar în înșiruirea celor prin activitatea cărora ne aruncăm un ochi este Valentin Boboc. Fostul administrator public al Alexandriei se numără printre ”tăcuții” din Parlament, fiind lovit de muțenie. Spunem asta pentru că, atunci când este vorba să se exprime public, în plenul forului legislativ, parlamentarul din Colegiul nr. 4 pare că este emotiv. Numai așa se poate explica tăcerea perpetuă în tot acest timp de când se află la Capitală. Singura dată când deputatul PSD (USL) a deschis gura a fost în ziua depunerii jurământului. Deputatul tăcerii nu se află doar în pauză vocală, ci și scriptică, fiindcă nu a depus niciun document la Camera Deputaților, 0 fiind cifra care îi caracterizează activitatea în prima parte a mandatului.

La un an și jumătate de la intrarea în Parlament, Valentin Boboc s-a făcut remarcat doar prin semnătură, în șapte inițiative legislative alături de alți parlamentari, având și o interpelare privind Programul Operaţional Sectorial Mediu-Axa Prioritară 1.

Cunoscându-l pe parlamentarul de Teleorman, am putea considera că inactivitatea sa este o dovadă de maturitate și înțelepciune, gândindu-se că decât să spună vreo prostie, mai bine tace mâlc. Dacă prin Casa Poporului hoinăreşte fără obiect de activitate, Valentin Boboc este mai activ şi mai vorbăreț în teritoriu. Unii spun că îşi bagă coada şi face tonul prin unele instituții pe unde mai are o oarecare influenţă, că… așa sunt masculii: ascultă piese cântate de femei, pe care le simt bărbătește.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*