liberinteleorman.ro

Un tânăr de 18 ani a violat o femeie de 67 de ani. El a fost arestat

23 aprilie 2024

În ziua de 22 aprilie a.c., polițiștii au reținut un tânăr de 18 ani, din comuna Smârdioasa, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

În fapt, în ziua de 21 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați direct de către o femeie în vârstă de 67 de ani, din comuna Pleșoiu, județul Olt, despre faptul că, în ziua de 20 aprilie a.c., în timp ce se afla în locuința sa de pe raza localității Smârdioasa, ar fi fost victima infracțiunii de viol.

Cercetările efectuate de polițiști au evidențiat faptul că tânărul ar fi săvârșit asupra femeii de 67 de ani acte sexuale, prin constrângere. De asemenea, la solicitarea victimei, tânărul a refuzat să părăsească imobilul.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, judecătorul de drepturi și libertăți dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Școala din Moșteni, în paragină. Ce propune Marius Stancu în cursa pentru Primăria Furculești

Următorul articol

Scandal, la Blejești: o persoană a fost agresată fizic

Cele mai recente articole de Actualitate