Tudor Neagu este președinte la UNPR

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

sunt ales... neaguUniunea Națională pentru Progresul României nu mai există ca partid de sine stătător, după ce s-a aliat cu Partidul Mișcarea Populară. Totuși, chiar și după fuziune, progresiștii au rămas cu structurile partidului și au și ei conducători ai organizațiilor din teritoriu, distribuția puterii fiind echilibrată, de 50 la 50%.

La Teleorman, după plecarea lui Florică Mara spre orizonturi liberale, UNPR a rămas fără șef. Conducerea județeană a fost preluată de Tudor Neagu, cel care a ocupat mai multe funcții importante în partid, încă de pe vremea când exista PP-DD. Tudor Neagu are o relație bună cu șeful PMP Teleorman, Adrian Florescu, astfel că alianța la nivel județean nu dă rateuri, așa cum se mai întâmplă prin alte zone ale țării.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*