Tinerii social-democraţi şi-au propus să ajute administraţia la curăţarea parcurilor pentru copii

în Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

tsdAcţiunile cu profiul ecologic sunt preferate, în general, de organizaţiile de partid, pentru că atunci se poate face uz de mărimea grupului în sensul intervenţiei în probleme de mediu, care presupun o acţiune în forţă a comunităţii.

În consecinţă, tinerii social-democraţi din cadrul Ligii Studenţilor Tinerilor Social Democraţi şi din cadrul Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD au luat decizia ca, timp de două săptămâni, să ajute administraţia la curăţenia parcurilor şi locurilor de joacă pentru copii.

Marius Mocanu, preşedintele Ligii Studenţilor, alături de Marian Potbăniceanu, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSD au iniţiat această acţiune şi au strâns în jurul lor membrii pe care îi aveau în grijă, pentru a-i mobiliza la o acţiune de ecologizare amplă. Sigur, tineretul social-democrat a mai demarat astfel de acţiuni şi în trecut, fiind deja notorie  dorinţa membrilor TSD şi LSSD de a se implica în tot felul de acţiuni cu profil umanitar şi ecologic.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitatea politică