liberinteleorman.ro

Plutonierul în retragere Ion Giuclea, venerat la 101 ani

4 iulie 2014

ion giuclea

În data de 2 iulie 2014, veteranul de război plutonierul în retragere ION GIUCLEA, din comuna Liţa, a împlinit frumoasa vârstă de 101 ani. Cu această ocazie, din partea Ministerului Apărării Naţionale şi a Garnizoanei Alexandria, a fost felicitat şi i s-au înmânat diplome aniversare şi de excelenţă.

La aniversare au participat, alături de sărbătorit şi rudele acestuia, primarul comunei Liţa, Dorel Popescu, reprezentantul veteranilor de război preşedintele A.N.V.R. filiala Teleorman, colonel în retragere Iordan NEBLEA şi, din partea M.Ap.N., şeful de stat major al Centrului Militar Judeţean Teleorman, locotenent colonel Daniel Gabriel DRĂGUŢ.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

A început epurarea liberalilor din administraţia teleormăneană

Următorul articol

Tinerii social-democraţi şi-au propus să ajute administraţia la curăţarea parcurilor pentru copii

Cele mai recente articole de Actualitate