liberinteleorman.ro

Tatiana Sandu NU mai combate discriminarea

30 iunie 2020

Pesedista Tatiana Sandu nu a mai fost primită cu brațele deschise la CNCD după ce Dragnea a ajuns la locul lui pentru angajări fictive. Angajarea ”pe linie de partid” a Tatianei Sandu nu a mai primit susținere de la parlamentari, care au votat astăzi şapte membri în Colegiul Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Deși comisiile juridice şi pentru drepturile omului din Senat şi Camera Deputaţilor şi Comisia pentru egalitate de şanse din Cameră au acordat, luni, aviz favorabil mai multor persoane, printre care și Tatiana Sandu de la Teleorman, marți, aceasta a devenit nefavorabilă. Ca atare, Veronica-Tatiana Sandu a primit 1 vot „pentru” şi 321 „împotrivă” în plenul reunit al Parlamentului.

Amintim că ea a fost vicepreședinte la CNCD. Și, până să o ia Dragnea la București, Tatiana Sandu a fost director economic la Apa Serv, iar pe la partidul roșu a devenit trezorier și președintele organizației de femei a PSD Teleorman.

Citiți și: Tatiana Sandu își apără pesediștii la CNCD

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Achiziția aparatelor de depistare a COVID-19, o „cursă a înarmărilor” de pandemie cu… parfum electoral

Următorul articol

Dragnea despre Dăncilă, direct de la Rahova: „Fiecare alege cât de mult vrea să se facă de râs!”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică