liberinteleorman.ro

Tânăr din Videle, prins DROGAT la volan – El a ieșit pozitiv la canabis

15 septembrie 2023

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Videle, a fost oprit pentru control în trafic pe strada Republicii. Comportamentul bizar al conducătorului auto a ridicat suspiciuni în rândul agenților de poliție, care au decis să efectueze teste suplimentare. Rezultatul testului cu aparatul drugtest a arătat un rezultat pozitiv pentru canabis.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive și efectuează cercetări.

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din Videle au oprit pentru control în trafic, pe strada Republicii, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitate, care manifesta un comportament nefiresc.

Rezultatul testării cu aparatul drugtest a indicat rezultat pozitiv pentru canabis, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge și o probă de urină în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle”, a transmis IPJ Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Culmea mediului: să faci o stație electrică pentru încărcarea mașinilor pe un spațiu verde!

Următorul articol

Lia Nenciu, prefață: Poetul Tudor Matreșu deschide cerul și-l face să plouă cu lumină

Cele mai recente articole de Actualitate