liberinteleorman.ro

Culmea mediului: să faci o stație electrică pentru încărcarea mașinilor pe un spațiu verde!

Culmea mediului: să faci o stație electrică pentru încărcarea mașinilor pe un spațiu verde! Culmea culmii mediului: să faci o stație electrică pentru încărcarea mașinilor pe un spațiu verde, finanțată din Fondul de mediu! Culmea nesimțirii: să faci o stație electrică pentru încărcarea mașinilor pe un spațiu verde cuprins în Registrul Local al Spațiilor Verzi! (Stația de încărcare mașini electrice din zona ANAF este construită pe un spațiu verde inclus în noul RLSP! (FSP, secțiune plan: 101, nr.index 101 și anume SV 3794), fiind afectați și arborii 7944,10652, cărora le-au fost tăiate rădăcinile!
Culmea culmilor nesimțirii: să îți dai singur autorizație de construcție pentru o stație electrică, situată pe un spațiu verde (nr.140/16.12.2022)! Și Garda de Mediu Teleorman e la 50 de metri de locul faptei!

Context:
Primarul Victor Drăgușin a anunțat punerea în funcțiune a stațiilor, joi, pe Facebook.
„Un nou proiect finalizat cu succes – de astăzi mașinile electrice ale populației pot fi încărcate și la stațiile amplasate de către primărie

Cele trei stații de încărcare pentru autovehiculele electrice ale populației, amplasate în zona Spitalul Județean, ANAF și Electrotel au devenit funcționale.
Proiect finanțat din ”Fondul de Mediu”, a transmis acesta.

Paradoxurile Alexandriei: Stație de încărcare mașini electrice, pe spațiul verde

Trei stații de reîncărcare pentru vehicule electrice au fost instalate pe raza municipiului Alexandria, pe strada Dunării – zona Electrotel (o stație cu două puncte de reîncărcare) și zona ANAF (o stație cu două puncte de reîncărcare) și pe strada Libertății – zona Spitalul Județean (o stație cu două puncte de reîncărcare), proiectul fiind finanțat de către Administrația Fondului pentru Mediu. Toate bune și frumoase până aici, mai ales că în Alexandria foarte mulți locuitori au mașini electrice. Glumim, desigur. Chiar dacă investiția poate fi utilă în viitor, ea se face sub semnul paradoxului, așa cum se fac multe lucruri în capitala de județ.

Spectacolul absurdului în Alexandria, așa cum l-au numit oamenii din zona ANAF, arată cum construirea unei stații de încărcare pentru autovehiculele electrice se face pe un spațiu verde. Mai mult, ca „grija” pentru mediu să fie totală, ,,panoul investiției” a fost legat de un copac, după cum arată imaginile.

Reamintim că valoarea totală a proiectului s-a ridicat la suma de 748.476,00 lei, inclusiv T.V.A., iar durata de implementare a fost de 8 luni.


Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Semnal editorial: Tudor Matreșu scoate de sub tipar cartea „Ecoul luminii”

Următorul articol

Tânăr din Videle, prins DROGAT la volan – El a ieșit pozitiv la canabis

Cele mai recente articole de Actualitate