liberinteleorman.ro

SURSE: Gâdea, vizită surpriză la Ciolacu

Adrian Gadea – președintele Consiliului Județean Teleorman a făcut o vizită neașteptata la București pentru a se întâlni cu premierul Marcel Ciolacu. Gestul său vine în urma dezvăluirilor făcute în presă cu privire la multe nereguli și abuzuri din cadrul centrelor sociale din Teleorman.

Potrivit unor surse demne de încredere, Adrian Gadea a fost de urgență la șeful de partid pentru a da explicații cu privire la situația creată în jurul DGASPC Teleorman, după ce acesta a nesocotit ordinul prin care îi cerea demiterea conducerii instituției.

Dezvăluirile făcute în presă au adus la lumină o serie de ilegalități și abuzuri în cadrul DGASPC Teleorman. Se pare că mai mulți angajați ai instituției ar fi fost implicați în acte de violență fizică și verbală, plus neimplicarea în asigurarea unui trai decent copiilor fără părinți. De asemenea, s-a ridicat și problema condițiilor precare în care se află copiii instituționalizați în centrele de plasament din județ.

Marcel Ciolacu i-a avertizat pe președinții de consilii județene din mai multe județe, printre care și Teleorman, că trebuie să respecte indicațiile primite de la Guvern. De asemenea, i s-a cerut să ia măsuri urgente pentru a remedia situația creată în cadrul DGASPC Teleorman și să demită conducerea instituției.

Până în prezent, Adrian Gadea nu a făcut nicio declarație publică cu privire la întâlnirea cu Marcel Ciolacu și la măsurile pe care intenționează să le ia în cadrul DGASPC Teleorman. Cu toate acestea, se așteaptă ca în următoarea perioadă să fie luate măsuri pentru a clarifica situația și a asigura protecția copiilor aflați în grija instituției.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Centrele de copii din Teleorman: Câți bani luau unele fete pentru servicii sexuale

Următorul articol

Casa de Cultură – fantoma culturală a Alexandriei – O lună până la „finalizare”

Cele mai recente articole de Actualitate