liberinteleorman.ro

Ştrandul Vedea din Alexandria s-a închis

16 ianuarie 2015

strand

Complexul de agrement Vedea şi-a închis porţile o vreme. Piscina acoperită a intrat în revizie pentru a putea fi pregătită să-şi primească oaspeţii în anotimpul călduros. Bazinul va fi indisponibil până în prima zi de primănară.
Mai exact, ștrandul va avea zăvorul pus până în luna martie, timp în care angajaţii vor lustrui încăperea, vor face curăţenie şi vor înlocui elementele uzate. Municipalitatea a ales, ca în fiecare dată, această perioadă deoarece amatorii de înot nu sunt în număr foarte mare.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Teleormănenii primesc ajutoarele de la Uniunea Europeană

Următorul articol

Surse: Guvernarea liberală va rade tot în Teleorman!

Cele mai recente articole de Actualitate