liberinteleorman.ro

Teleormănenii primesc ajutoarele de la Uniunea Europeană

16 ianuarie 2015

Monica Vasilescu

ajutoare uePensionarii cu venituri mai mici de 400 de lei, şomerii, persoanele cu handicap şi cei care primesc ajutor social, dar nu primesc masă la cantină sunt parte în Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate, gestionat de Uniunea Europeană.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Teleorman, Gabriel Crângeneanu, în județ, vor fi distribuite 169.344 pachete. Până acum, au intrat în posesia alimentelor beneficiarii din localitățile: Roșiorii de Vede, Turnu Măgurele, Zimnicea, Bogdana, Conțești, Didești, Dobrotești, Gratia, Mavrodin, Orbeasca, iar zilele următoare este rândul celorlalți.

Pachetele conțin: făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conserva din carne de porc, conserva din carne de vită în suc propriu, conserva de pate de ficat.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. Există zvonul conform căruia şi aceste ajutoare se dau sau nu se dau în funcţie de cât de corupt este personalul însărcinat cu distribuirea lor. Ba chiar se avansează ideea că s-ar fura din aceste ajutoare chiar de către personalul ce le distribuie. Dar nu trebuie să credem orice zvon, nu ?! Trebuie doar să investigăm…

    • Cind se mai dau ajutoarele de alimente ,soțul meu având handicap de gradul 2 ,într-un fel ar trebui anunțați persoanele care au dreptul,măcar o postare pe facebok

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

TEZAURUL ROMÂNESC TRIMIS LA MOSCOVA

Următorul articol

Ştrandul Vedea din Alexandria s-a închis

Cele mai recente articole de Actualitate