Teleormănenii primesc ajutoarele de la Uniunea Europeană

în Actualitate/Administratie

Monica Vasilescu

ajutoare uePensionarii cu venituri mai mici de 400 de lei, şomerii, persoanele cu handicap şi cei care primesc ajutor social, dar nu primesc masă la cantină sunt parte în Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate, gestionat de Uniunea Europeană.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Teleorman, Gabriel Crângeneanu, în județ, vor fi distribuite 169.344 pachete. Până acum, au intrat în posesia alimentelor beneficiarii din localitățile: Roșiorii de Vede, Turnu Măgurele, Zimnicea, Bogdana, Conțești, Didești, Dobrotești, Gratia, Mavrodin, Orbeasca, iar zilele următoare este rândul celorlalți.

Pachetele conțin: făină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conserva din carne de porc, conserva din carne de vită în suc propriu, conserva de pate de ficat.

2 Comments

  1. Există zvonul conform căruia şi aceste ajutoare se dau sau nu se dau în funcţie de cât de corupt este personalul însărcinat cu distribuirea lor. Ba chiar se avansează ideea că s-ar fura din aceste ajutoare chiar de către personalul ce le distribuie. Dar nu trebuie să credem orice zvon, nu ?! Trebuie doar să investigăm…

    • Cind se mai dau ajutoarele de alimente ,soțul meu având handicap de gradul 2 ,într-un fel ar trebui anunțați persoanele care au dreptul,măcar o postare pe facebok

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*