22, martie, 2019
Breaking News:
Home > Percepţii ieşite… din tipar

Percepţii ieşite… din tipar

Rodi Tatu și-a luat zborul din PSD

Carmen Dumitrescu Rodica Tatu este, fără îndoială, cel mai controversat personaj al momentului. În timp ce ea crede că e responsabilă de comunicarea online a tineretului social-democrat, Gâdea, Drăgușin, Simionescu, Stuparu și alții de nivelul lor declară că nici nu știu prea bine cine e Rodica Tatu și că singurele informații pe care le au despre ea provin din timpuri ... Read More »

Rodica Tatu lasă proștii să vorbească

Carmen Dumitrescu Rodica Tatu e o fată bună. Această realitate este unanim recunoscută de către toți bărbații de soi din PSD Teleorman. Unii jură că au cunoscut-o foarte bine și că îi cunosc toate dedesubturile, așa că numirea ei în funcția de comunicator al tineretului social-democrat nu i-a surprins deloc. Rodica Tatu comunică într-un stil foarte personal și are grijă ... Read More »

Cine vine din urmă?

Carmen Dumitrescu E deja o bună perioadă de vreme de când în România se întâmplă arestări de tot felul. Oameni importanţi ajung să cunoască interiorul puşcăriilor, căutând acolo foehn şi pilă de unghii… Alţii se pregătesc… Şi în curând, închisorile vor fi pline de oameni politici care, în alte vremuri, făceau să tremure carnea pe orice neputincios. Sentimentul de uşurare ... Read More »

Incursiune în jungla politicii teleormănene

Carmen Dumitrescu Așa cum masele nu sunt uniforme, nici politicienii nu sunt. Și pentru a ști cum ne comportăm cu politicienii, în funcție de profilul lor psihologic, trebuie să cunoaștem niște clasificări importante. Odată memorată, această clasificare va permite fiecăruia dintre noi să manipuleze politicieni, în virtutea dreptului la manipulare, un drept consacrat, aplicabil și de către noi, nu doar ... Read More »

Defectul de turmă

Carmen Dumitrescu Adevărul e că ne place să fim conduși. Mânați de la spate în lupte care nu sunt ale noastre. Și unii dintre noi chiar suntem capabili de mari sacrificii pentru a atinge scopul altcuiva. E suficient să se ridice unul dintre noi și să spună: “Eu știu lucruri pe care voi nu le știți! Urmați-mă și va fi ... Read More »

Vrabia și Floarea, amuletele “Ceaușeascăi”

Carmen Dumitrescu Vine un moment în viața oricui când un nimeni pe lume îi va analiza competențele. Într-un cerc restrâns, dacă persoana analizată e tot anonimă, sau într-un cerc vast, în cazul în care “analizatul” derulează activități de interes public. Iar acesta este momentul de glorie al “Ceaușeascăi”, persoană publică, devotată până în măduva oaselor meseriei sale, care și-a făcut ... Read More »

Politicianul teleormănean pe Facebook. Un deliciu!

Carmen Dumitrescu N-o să avem niciodată destule cuvinte de mulțumire pentru Facebook. Dincolo de faptul că faimoasa rețea de socializare ne scutește de povara dezagreabilă de a ne privi față în față atunci când mințim sau ne spălăm rufele murdare, Facebook a spulberat mitul politicianului inteligent. Iar politicienii teleormăneni par a fi cei mai dornici să fie văzuți exact așa ... Read More »

Cereți și vi se va lua!

Carmen Dumitrescu Pe meleagurile burnasiene, unde moarte caprei vecinului a rămas principalul eveniment notabil din viața fiecăruia dintre noi, oamenii au fost învățați să ceară. Fără să știe că, de regulă, cele mai realiste dintre dorințe sunt cele despre care nu discuți cu nimeni… Când teleormănenii au cerut “locuri de muncă, locuri de muncă, locuri de muncă”, Dragnea a ieșit ... Read More »

Hoțul pe limba lui piere…

Carmen Dumitrescu Despre hoți, numai de bine! Ei sunt fundamentul singurei lumi în care credem. Ei sunt modelul pe care îl insuflăm copiilor noștri. “Să fii, mamă, bogat ca Dragnea și deștept ca Nițulescu!” Și chiar dacă mulți dintre noi nu spun, cu subiect și predicat, asta copiilor lor, prin faptul că îi validează la vot pe acești doi mari ... Read More »

Scrisoarea lui Ion Izină către cititori

Este un moment când ar fi trebuit să prezint un bilanţ, în ceea ce priveşte rezultatele în politică în ultimii ani. Nu am să fac asta şi doar am să scriu despre nişte gânduri pe care simt nevoia să ţi le transmit, cititorule şi o să-ţi spun câteva întrebări pe care, mai devreme sau mai târziu, o să şi le ... Read More »