liberinteleorman.ro

Rodi Tatu și-a luat zborul din PSD

Rodica_TatuCarmen Dumitrescu
Rodica Tatu este, fără îndoială, cel mai controversat personaj al momentului. În timp ce ea crede că e responsabilă de comunicarea online a tineretului social-democrat, Gâdea, Drăgușin, Simionescu, Stuparu și alții de nivelul lor declară că nici nu știu prea bine cine e Rodica Tatu și că singurele informații pe care le au despre ea provin din timpuri de tristă amintire, când ocupa o funcție de pupătoare a dosului nițulescian. Unii dintre pesediști neagă și acum că ea ar fi făcut vreodată parte din proiectul de comunicare al PSD, deși nimeni nu e prost în ecuația asta. Rămâne sigur, însă, faptul că după apariția acestui subiect în ziarul Liber în Teleorman, mai marii pesediști s-au reunit și au stabilit că preparatoarea de cafele a PDL-ului face de râs roșul pesedist și i-au solicitat lui Mihai Putineanu s-o zboare elegant pe doamna Tatu din schemă. Evident, cum doamna nu avea carte de muncă la PSD, ea obținând documentul cu pricina de la AJOFM tot cu sprijin politic, nu putem fi în totalitate convinși de faptul că mutarea nu e doar una de imagine a social-democraților, care doresc să mușamalizeze definitiv subiectul, solicitând în continuare consultanță de la expertul lor în comunicarea online.
Dar atâta vreme cât Rodica Tatu e ținută în anonimat, nici noi nu avem o problemă cu prezența ei pe holurile partidului roșu. Nu de alta, dar sunt cel puțin două personaje din peisajul politic autohton pe care le preferăm anonime: Edi Oprea și Rodica Tatu. Ce fac ele prin spatele scenei e strict problema lor de conștiință și a partidelor care-i țin în brațe sau în… poală. Dar fiecare tentativă de promovare a analfabetismului, mahalagismului și primitivismului în mediul politic, pe care îl analizăm cu mai multă atenție decât cred unii, se va finaliza cu o luare de poziție de amploare. În consecință, cine și-o asumă pe Rodica Tatu sau pe Edi Oprea trebuie să se gândească înainte de cel puțin două ori.
Dacă povestea e adevărată și nu e doar o gălușcă servită nouă de pesediștii cu influență, atunci ziarul Liber în Teleorman și-a atins, prin eliminarea ei din schemă, obiectivul și evaluat corect lungimea nasului unei preparatoare de cafele cu pretenții de politician. Mai ales că doamna se laudă prin târg că are sufletul roșu până la moarte și noi știm cine i l-a înroșit. Dacă n-a zburat încă din partid, noi îi urăm din toată inima: “Zboară, Rodi! Zboară înainte! Că înapoi nu te lăsăm noi să te întorci!”

Advertisement

2 Comments

  1. Bine că n-am mai vazut cuvântul „firfirică” și/sau aluzia respectivă în ultimele ~2 articole despre ea, că ramâneam fără tastatură! Dari, pentru așa cauză…

    Și te-ai dus, dulce… firfirică,
    Ș-a murit iubirea noastră
    Floare-albastră! floare-albastră!
    Totuși este… roșie-n suflet!?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Asistații social din B-uri mușcă mâna care i-a hrănit: “O să-i dăm păduchi lui Drăgușin!”

Următorul articol

Alexandria și-a amintit de veteranii de război

Cele mai recente articole de Actualitatea politică