Stelică Tălpigă – un mix între principii și conjunctură politică

în Actualitatea politică/Administratie

Monica Vasilescu

stelica TălpigaBani pentru artificii DA, la elevi BA. Așa s-ar rezuma o altă divergență între vocile aleșilor din Consiliul local Alexandria care se duelează cu fiecare ocazie. Tot consilierul Florin Titirișcă a inițiat comunicarea cu referire la banii cheltuiți cu ocazia manifestărilor dedicate Zilelor Alexandriei. Acesta a spus că nu este de acord cu festivismul pe bani mulți și a propus ca din cele 350 de milioane de lei date pe artificii să se rupă o sumă pentru elevii olimpici.

Primarul, ordonator de credite care pune în fiecare an bani deoparte pentru a răsplăti copiii cu rezultate, a refuzat să mărească suma alocată acestora, spunând că răsplata oferită nu este de lepădat și, deși e o bucurie faptul că un elev excelează, acesta învață pentru el, nu pentru premiere.

Surpriza la acest proiect de hotărâre a venit din partea consilierului local Stelică Tălpigă. Cu toate că PP-DD-ul pe care îl reprezintă în CL s-a unit cu social-democrații, el nu a ținut cont de noua alianță și a votat conform propriilor principii. Fiind dascăl de profesie, Stelică Tălpigă a votat pentru ideea de a stimula elevii, uitând de conjunctura politică în care se află actualmente.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*