liberinteleorman.ro

Stelică Tălpigă – un mix între principii și conjunctură politică

Advertisement

Monica Vasilescu

stelica TălpigaBani pentru artificii DA, la elevi BA. Așa s-ar rezuma o altă divergență între vocile aleșilor din Consiliul local Alexandria care se duelează cu fiecare ocazie. Tot consilierul Florin Titirișcă a inițiat comunicarea cu referire la banii cheltuiți cu ocazia manifestărilor dedicate Zilelor Alexandriei. Acesta a spus că nu este de acord cu festivismul pe bani mulți și a propus ca din cele 350 de milioane de lei date pe artificii să se rupă o sumă pentru elevii olimpici.

Primarul, ordonator de credite care pune în fiecare an bani deoparte pentru a răsplăti copiii cu rezultate, a refuzat să mărească suma alocată acestora, spunând că răsplata oferită nu este de lepădat și, deși e o bucurie faptul că un elev excelează, acesta învață pentru el, nu pentru premiere.

Surpriza la acest proiect de hotărâre a venit din partea consilierului local Stelică Tălpigă. Cu toate că PP-DD-ul pe care îl reprezintă în CL s-a unit cu social-democrații, el nu a ținut cont de noua alianță și a votat conform propriilor principii. Fiind dascăl de profesie, Stelică Tălpigă a votat pentru ideea de a stimula elevii, uitând de conjunctura politică în care se află actualmente.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un jurnalist teleormănean, acuzat de şantaj – Victor Drăguşin: “Mi-a spus că el are rate de plătit la casă şi maşină, dar are informaţii care mă vor forţa să îl ajut…”

Următorul articol

Floarea Alesu se judecă cu instituţia pe care o conduce

Cele mai recente articole de Actualitatea politică