Floarea Alesu se judecă cu instituţia pe care o conduce

în Actualitate/Dezvăluiri/Diverse

Monica Vasilescu

alesuDe la stat, iei și ultimul ban. Așa procedază Floarea Alesu & Co, funcționari publici care s-au gândit să nu lase din mâini niciun leu venit de la organismul ce personifică națiunea din punct de vedere juridic. Aleasă pentru a conduce o instituție care se ocupă cu asistența și protecția socială, Floarea își vede în principal de intresele financiare și nu se sfiește să fie parte într-u proces, judecându-se cu unitatea pe care o coordonează.

Se întâmplă la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Teleorman, în dosarul nr. 4333/87/2013, al cărui obiect este un litigiu privind funcţionarii publici (Legea nr. 188/1999). În dosar, în calitate de reclamanţi sunt în jur de 50 de angajaţi, iar pârât este DGASPC Teleorman. Printre cei care au reclamat se găsește și directorul Floarea Alesu. Nu lipsește nici adjunctul acesteia, Olguța Șefu. Litigiul se referă la tăierile salariale din timpul Guvernării Boc, bani la care parte din personalul DGASPC nu renunță cu niciun chip.

La Secția Contencios administrativ şi fiscal se află, ca parte în proces, următorii: Aciu Florin, Alesu Floarea, Almăjanu Mihaela Costina, Alexe Vasilica, Andrei Florentina, Anton Hermina Felicia, Busuioc Sanda, Cioacă Elena, Bîrsan Daniel Ferencz, Bolovan Dragoş Marius, Berberi Catioara, Barbu Dănuţ, Chera Mirela, Boboc Remus, Diaconescu Mioara Nicoleta, Gîgiu Silviu, Dima Luminiţa, Iriş Monica Mirela, Nedelea Sandu, Miloş (Ogrinja) Rodica, Cristea Mariana, Matei Luminiţa, Dobrescu Dana Mihaela, Delcea Florica, Curcă Mirela, Mihai Cristian, Dragomirescu Daniela, Pantilie Adela, Ignat Florina, Ciurea Simona (cu domiciliul procesual ales la sediul DGASPC), Soare Matilda, Vîrtopeanu Nina, Peşte Ioana, Popa Ionela Anişoara, Vasilescu Ciprian, Roman Irinel, Urziceanu Elena, Stănceoi Mihai, Păscuţu Dănuţ, Răducu Viorica, Stoian Florenţa, Sănducu Pompilia, Sănducu Liviu, Teodorescu Carmen, Velea Bogdan, Peica Florian, Zalana Emil, Robescu Florica, Soreaţă Violeta Iuliana, Soreaţă Florentina Alina, Putineanu Marius Mugurel, Stancu Violeta, Petrosu Rodica, Petrescu Aurica, Zaman Maria Lorena, Păun Nicolae, Şefu Olguţa, Protopopescu Stana.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*