Stelică Brănzărea a uitat primăria sub povara mormanelor de gunoi

în Politica altfel

Monica Vasilescu

branzarea (2) Smârdioasa lui Stelian Brânzărea nu a fost niciodată o comună de fală. De la o vreme, însă, situația este sub orice critică. Sute de kilograme de deșeuri provenite din gospodăriile din zonă au fost aruncate în diferite locuri publice, dar mai cu seamă în spatele primăriei. În ciuda faptului că zona este extrem de circulată, pare că nimeni nu vede mormanul, care crește pe zi ce trece.

branzarea (4)Chiar dacă mizeria este în fundul curții cum se spune, nu ne miră faptul că în această atmosferă vilele se ițesc una după alta pe câmpia Smârdioasei, una aparținând chiar primarului în funcție. Bine situat financiar, Stelică Brânzărea nu stă în drum de gunoaie. Ba, din contră, se poate spune că el creează unor oameni traiul propice modului propriu de viață, având în vedere că o parte considerabilă din populație este de etnie romă și nu prea s-a îndeletnicit cu mostre de civilizație în cursul timpului.

Dacă ar fi să vorbim despre realizările lui nea’ Stelică, în localitatea pe care o păstoreşte, locuită de o mână de oameni, primarul a făcut tot ce l-a tăiat capul, fără ca cineva să se pună pieziș. Singurele lucruri făcute pentru binele comun se rezumă la ceva lucrări la trotuare și câteva alei de reparat prin aria pe care o are în supraveghere. În rest, ineficiența primarului de la Smârdioasa se vede la tot pasul…

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Politica altfel