Plus/Minus – Samuel Calotă și Florică Mara

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

samuel-calota+ Samuel Calotă, deși ar trebui să primească un minus, dacă se adeveresc acuzațiile că l-ar fi mituit pe Părpălea să-și retragă plângerea împotriva lui Dragnea, primește un plus de la noi pentru că a avut decența să-și depună demisia din funcția de consilier al MAI. Nu știm dacă gestul său a survenit la îndemnul onorabilului Gabriel Oprea, dar salutăm rapiditatea cu care a ales să nu facă de râs o instituție a statului, deși nicio instanță nu cercetează în acest moment posibila șpagă de 20.000 euro dată de Calotă. I-o fi transmis, totuși, subconștientul vreun semn…
maraRămânem în același partid de stimabili și ne îndreptăm privirea către Florică Mara, șef la UNPR, care invită la conferințele partidului din care zboară vulturul numai presa proprie, ca-n vremurile trecutului, din care a mâncat multe pâini albe. Îi atragem atenția că nu e frumos să ne ignore, pentru că nu ne-am făcut un scop din a afla ce i se întâmplă în ogradă, dar chiar și așa am aflat că stă de mână cu oameni pe care, la plecare, îi înjură. Ne referim la pesediștii în a căror ideologie crede, de vreo doi-trei ani. Și mai avem ce spune din casă, dar ne abținem, deocamdată.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

3 Comments

 1. Domnule Dragusin,
  Cand domnul Romica Parpalea a fos propus ca director la TERMA SERV nu va-tii
  gandit ca este un om de nimic si pe deasupra periculos.
  Multi colegi de ai dumneavoastra v-au avertizat in acest sens dar ati ignorat acest lucru.
  Ca pregatire profesionala Parpale Romica este absolvent a 2 facultati si un master
  facute in parc ca multi oameni care va sunt apropiati.

 2. Nu merita niciun plus escrocul asta de calota fost turnator la securitate,cum nu merita sa ocupe nicio functie in stat,ce fel de consilier era el in ministerul de interne,hotii ca el stau dupa gratii nu angajati in MAI,dar la cata minte are si autointitulatul general oprea nu mai mira nimic, general cu 8 clase si cu doctorat in ‘spaga’ numai in romania gasiti,suntem unici in europa!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*