liberinteleorman.ro

Se face sens giratoriu la intersecția spre Lăceni!

6 iunie 2017

În perioada 06.06.2017 – 13.06.2017, la km 1+410, intersecţia cu DJ 504, Alexandria – Piteşti, VO6F, se efectuează lucrări de reglementare a circulaţiei în această intersecţie, printr-un sens giratoriu.

În acest context, în perioada menţionată, în intersecţia de mai sus, se instituie următoarele restricţii de circulaţie:

  • pe VO6F, la km 1+410 (intersecţia cu DJ 504) se va circula pe un singur sens de mers, dirijat alternativ, cu semafoare şi piloni de circulaţie;
  • pe DJ 504 Alexandria – Piteşti, pe tronsonul cuprins între DN 6 şi VO6F, circulaţia se închide în aceeaşi perioadă, rută ocolitoare DN 6 – sens giratoriu – VO6F, DJ 504;

Polițiștii teleormăneni roagă participanţii la trafic să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, instituite în zonă pe perioada executării lucrărilor, a indicatoarelor şi dispoziţiilor agenţilor de poliţie rutieră şi apilonilor de circulaţie. Totodată, aceştia sunt solicitaţi ca în zona lucrărilor să adopte o conduită preventivă, de natură a evita orice eveniment nedorit.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Artistul plastic Tudor Șerbănescu, la Săptămâna Artei Românești în Barcelona

Următorul articol

Irina Loghin și Fuego, în concert de zile mari la Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitate