liberinteleorman.ro

Irina Loghin și Fuego, în concert de zile mari la Alexandria

7 iunie 2017
Advertisement

Monica Vasilescu

Odată cu deschiderea sălii Polivalente din Alexandria, și, implicit, a identificării unui spațiu mai mult sau mai puțin adecvat pentru desfășurarea de evenimente muzicale, în capitala Teleormanului s-a dat drumul unei serii de concerte pe care le vor susține nume mari ale scenei românești. După spectacolul extraordinar făcut de Horia Brenciu și HB Orchestra, la Sala Sporturilor din Alexandria vor concerta alți artiști de renume, Loredana Groza, Ștefan Bănică și Holograf fiind doar câțiva dintre cei care vor urma să cânte în municipiul reședință de județ, după cum anunță organizatorii de la  KARPAT ADVENTURES TEAM.

Până la definitivarea orânduirilor cu artiștii enumerați, ”bătut în cuie” este un spectacol pentru iubitorii muzicii ușoare/populare. Irina Loghin și Fuego vor veni, pe 24 noiembrie, în concert, la Alexandria. ”Mama și fiul”, așa cum se numește evenimentul celor doi îndrăgiți artiști, va avea începere la ora 19.00, iar biletele pot fi găsite în rețeaua Eventim.ro. Paul Surugiu și cunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin promit un concert deosebit, cu momente emoționante, așa cum au în toate aparițiile lor publice.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Se face sens giratoriu la intersecția spre Lăceni!

Următorul articol

Cenaclul Renașterea s-a reprogramat: Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru vin, mâine, la Alexandria

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Advertisement Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și

Ziua Universală a Iei

Advertisement Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00,