liberinteleorman.ro

Se deschid 10 km de autostradă pe A0 Sud, între DN6 spre Alexandria și DN5 – Giurgiu

30 decembrie 2023
Advertisement

Sâmbătă, 30 decembrie, la ora 12.00, se va deschide traficul pe aproximativ 10 km din Autostrada A0 Sud, cuprinsă între DN6 spre Alexandria și DN5 spre Giurgiu. Această porțiune reprezintă o parte din Lotul 2 al autostrăzii, o realizare semnificativă a companiei turcești Alsim Alarko. Totuși, inaugurarea a întârziat mult față de termenele inițiale, punând sub semnul întrebării calendarul pentru Lotul 1.

Lucrările la această bucată de autostradă, cuprinzând un total de 16,3 km, au fost executate de firma turcă Alsim Alarko și ar fi trebuit să fie finalizate în cursul anului trecut. Cu toate acestea, inaugurarea a fost amânată repetat, inițial pentru prima parte a anului 2023, apoi pentru perioada toamnei. În cele din urmă, traficul va fi deschis astăzi.

Bucata de drum care urmează să fie inaugurată face parte din Lotul 2 al Autostrăzii A0 Sud și acoperă traseul dintre DN6 și DN5. Cu toate acestea, autoritățile au exprimat îngrijorări cu privire la întârzierea în finalizarea Lotului 1, care se extinde către DN4 și A2, și care este, de asemenea, construit de Alsim Alarko.

Lotul 1 a rămas în urmă în privința termenelor stabilite inițial, iar deschiderea traficului pe această porțiune rămâne sub semnul întrebării. Autoritățile locale au manifestat speranța că firma turcă va reuși să finalizeze lucrările în curând, astfel încât tronsonul să poată fi dat în trafic cel puțin până la DN4.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Evoluția jocurilor de noroc: Cum au influențat tehnologiile avansate gameplay-ul online?

Următorul articol

Criză majoră în Sănătate: sindicaliștii Sanitas amenință cu cea mai mare GREVĂ

Cele mai recente articole de Actualitate