Quod erat demonstrandum! Bogăţie marca Boboc & fiul

în Actualitate/Actualitatea politică/Dezvăluiri

Monica Vasilescu

Valentin BobocBogăţia este arma multor politicieni ai locului. Unii o arată făţiş, alţii se ascund după deget. După un deget subţire s-a ascuns şi Valentin Boboc, un domn grizonat şi cu mustaţă, care a muncit toată viaţa la stat, dar are o avuţie atât de extinsă, încât nici el nu mai ştie de ea. Spunem asta pentru că, deşi este împărat, cu multe terenuri şi case, Valentin Boboc se dă drept proletar şi se jură cu mâna pe inimă că nu are nimic în comun cu terenurile care s-au pus la vânzare în vecinătatea Pădurii Vedea. Nu acelaşi lucru a reieşit din verificările noastre, făcute după ce am văzut determinarea pe care a avut-o pentru a vinde celebrele case. Pe Facebook, pe stâlpii Alexandriei, peste tot promova comerţul cu vile, dar a negat cu vehemenţă că ar avea vreo legătură cu asta. O minciună cât muntele Athos. Şi… nici nu l-a dus capul să nu-şi afişeze pe banner propriul număr de telefon.

Cin’ să fie, cin’ să fie proprietar de meserie?

Imediat după ce ziarul Liber în Teleorman a publicat o informaţie, pe surse, cum că deputatul de Teleorman deţine mii de arii de locuri de casă supuse comercializării, acesta nu a recunoscut şi, într-un gest de mahala, a împărţit ameninţări cu judecata în stânga şi în dreapta. Zile la rând au aşteptat redactorii ziarului nostru citaţiile judecătorilor la procesul intentat de Valentin Boboc. În zadar, însă. Între timp, s-au făcut demersurile necesare în a identifica persoana care a închiriat de la primărie mai multe spaţii publicitare, în locuri precum: intersecţia străzilor 1 mai cu Dunării, Cuza Vodă cu Bucureşti, 1 decembrie cu Dunării, în suprafaţă de 1,00m+6,0m (două feţe). Chitanţa arată că proprietarul a plătit 1020,00 lei la Primăria Alexandria în schimbul închirierii spaţiilor publicitare.

În răspunsul cererii făcută în baza Legii nr.544/2001, surpriză: beneficiarul se numeşte Bogdan Boboc, nimeni altul decât fiul parlamentarului. Bănuiala noastră rezonabilă despre putregaiul din spatele acestei vânzări de terenuri s-a confirmat, iar ceea ce era la început la nivel de bârfă a devenit o realitate ce nu-l avantajează sub nicio formă pe Valentin Boboc, care părea un om simpatic şi neatent să provoace presa din orice tâmpenie.

printscreen

Semnalizează cu musca pe căciulă

Se spune că cine deţine o locuinţă, fie că este apartament, casă, vilă, etc., se poate considera un om aproape împlinit. Valentin Boboc deţine un cartier lângă Ştrandul din Alexandria şi asta îl umple de bucurie şi de trufie. Nu recunoaşte în ruptul capului avuţia, nici dacă este prins cu… mâţa (terenul) în sac.

Deși PSD-ul i-a dat drumul cu berbecii la București (a se citi la Camera Deputaților), domnul n-a reușit să se alinieze la lumea bună. Toţi cei care îl cunosc spun despre deputat faptul că vorbeşte mult şi prost. Nu ne-am fi aşteptat să se confirme această “abilitate” a insului, care părea un comic politic, dar nu şi unul care nu îşi vede locul în scenă. Paradoxal este şi faptul că deşi acesta se dă drept un om de stânga, pesedist sadea, este putred de bogat, în ciuda faptului că, oficial, are în proprietate numai trei terenuri în intravilan, două la Alexandria și unul la Zărnești. Mai grav este că individul (sau fiul său) nu a făcut banii în regim concurenţial, fără ajutorul statului, prin mijloace oneste. Spunem asta pentru că am putea băga mâna în foc mare că singurul plan de afaceri pe care Valentin Boboc (sau fiul său) l-a făcut în viaţă a fost să pupe mâna politicii de culoare roşie.

Principala sa ţintă în viaţă pare sa fie iniţierea şi întreţinerea de relaţii calde şi aşa l-a instruit şi pe copil, căruia i-a făcut firmă să se afirme. Bogdan Boboc ştie că este important să menţii puternică legătura cu părinţii, mai ales dacă unul dintre aceştia se numeşte Valentin Boboc şi are trecere la banul public. Până la următoarea referire despre afacerile fiului moştenitor, vă spunem că acesta vinde case ieftine, cu un preţ începând de la 14.500 de euro.

Până data viitoare, îi spunem lui Valentin Boboc faptul că bogăţia săracilor este reprezentată de fiii lor, cea a bogaţilor… de părinţii lor, iar dacă vrea să fie om politic adevărat, trebuie să ştie că puterea absolută a unui politician stă în caracterul lui şi în felul în care ştie să fie diplomat.

P.S.: Dacă nu ne credeţi în povestea expusă, sunaţi la numărul afişat în postarea publică (foto) şi vă va răspunde însuşi burghezul de Alexandria, care se ocupă şi cu politica, şi cu deputăţia, şi cu servicii de comerţ, şi cu sunatul şi ameninţatul oamenilor din presă. Sunați oricând, chiar și la miezul nopții, că ziua lui Valentin Boboc nu are doar 24 de ore, altfel… cum s-ar explica prezenţa lui pe atâtea fronturi?!bannere valentin boboc

3 Comments

  1. Si nu v-a dat inca in judecata pentru prostiile pe care le scrieti? Pai ba are vile si case de vanzare, ba are locuri de casa. Trebuie sa va hotarati! In alta ordine de idei, ce treaba are fiul cu tatal? Pai daca Adrian nastase a facut magarii a raspuns copilasii sai? Trebuie delimitat totul. Una e fiul, alta e tatal. Ca fiul, probabil, a profitat de numele tatalui, e o alta mancare de peste. Insa asta in justitie…quod erat demonstrandum!!!In rest…tot inainte!

  2. florentin marius, esti o scursura a societatii, iti va da dumnezeu o palma de nu ai sa te vezi pentru ce elucubrezi.

    vezi ce rima am facut?

    sunt poet!

    iar tu sterilet!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*