liberinteleorman.ro

PSD Teleorman vrea 70% dintre voturi pentru Victor Ponta

14 octombrie 2014

Monica Vasilescu

PSD TeleormanPuterea politică locală nu vede alegerile fără „scoruri coreene”, aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani. Fie că se bazează pe un electorat fidel, fie că se gândeşte la atragerea altuia, PSD Teleorman se aşteaptă să obţină un procent spectaculos la alegerile prezidenţiale.

Marți, în cadrul unei conferinţe de presă, coordonatorul de campanie al PSD Teleorman, Victor Drăguşin, a declarat că  vizează un scor în jurul a 60% dintre voturi în primul tur al scrutinului. Cât priveşte turul al doilea, acesta nici nu se gândeşte ca Victor Ponta – candidatul PSD – să ia sub 70% din procente. Target-ul trasat nu este deloc greu de atins, având în vedere că PSD Teleorman se află în topul organizaţiilor, pe cât de controversate, pe atât de performante.

Timotei Stuparu: “Cine acuză trebuie să producă dovezi”

”Dezvelirea” lui Victor Ponta, de către preşedintele Traian Băsescu, precum că ar fi ofiţer acoperit SIE, nu-i mişcă pe liderii PSD Teleorman. Purtătorul de cuvânt al partidului, Timotei Stuparu, a declarat că însuşi Ponta a avut un punct de vedere cu privire la acest aspect, în care a spus că nu a avut nicio implicare în asta. Mai mult, acesta spune că nu te joci cu serviciile secrete şi crede că “cine acuză trebuie să producă dovezi”.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Victor Drăguşin a trimis PSD-ul la vânătoare de şpăgari electorali

Următorul articol

Slujnicii lui Victor Ponta au vrut să îmbrace un teleormănean în tricou roșu

Cele mai recente articole de Actualitate

Don't Miss