Slujnicii lui Victor Ponta au vrut să îmbrace un teleormănean în tricou roșu

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

tricou pontaÎnvățați cu oameni care întind mâna și pentru o scobitoare, deși nu au ce să-și scoată dintre dinți, pentru că mâncare văd tot mai rar, pesediștii au ajuns să facă propagandă cu forța. Ei au inițiat o campanie în care susținătorii pot trimite datele de contact pentru a primi un tricou roșu.

”Lasă-ne numele, localitatea și numărul tău de telefon pentru a te putea contacta să îți trimitem un tricou roșu, neinscripționat”, se anunța pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta. Nimic în neregulă până aici. Numai că, roșiaticii nu s-au mulțumit doar cu susținătorii de facto și au încercat să mai îmbrace în roșu și alți oameni.

Un teleormănean ne-a povestit că a fost sunat pe numărul de telefon de la firmă, pentru a i se aduce în dar articolul de îmbrăcăminte. ”M-a sunat cineva din echipa de campanie a lui Victor Ponta – candidat la prezidențiale – și nu știu de unde a avut numărul meu de telefon. Eu am înregistrat convorbirea, cred că poate fi interpretată ca formă de șantaj indirect, pentru că e numărul firmei și nu apare niciunde o asociere între numele meu și numărul de telefon. Explicația celui care m-a sunat a fost că m-am înscris pe site-ul alaturidevictorponta.ro sau ceva de genul acesta. I-am spus că eu nu m-am înscris și mi-a răspuns că, poate, m-a înscris cineva. Iar când a realizat că pun prea multe întrebări, mi-a aruncat-o direct: sunteți sau nu susținător al lui Victor Ponta ? Eu am spus că nu, iar atunci a închis”, ne-a relatat persoana în cauză.

Numărul de telefon după care a fost apelat acesta nu poate fi accesat, făcând, probabil, parte dintr-o linie specială folosită doar în scopul campaniei. Aceștia sunt alți bani dați la firmele de telefonie mobilă, pe care nu-i pune nimeni la socoteală, fiindcă la tricou nu poate fi vorba că depășeste baremul de 10 lei impus pentru cadouri electorale, având în vedere că este produs în China, acolo unde au fost făcute multe dintre materialele electorale ale PSD în această campanie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*