PSD nu riscă Primăria Alexandria, așa că joacă la sigur cu Drăgușin

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

Multă vreme s-a spus prin PSD Teleorman că Victor Drăgușin nu-și mai dorește un nou mandat la Primăria Alexandria, având în vedere că anii petrecuți în fotoliul de primar l-au cam erodat în plan personal. Așa că planul era pregătirea unui tânăr, cel mai probabil Ioan Augustin, pentru înlocuirea lui și pentru a da măcar iluzia faptului că PSD își dorește să iasă în față cu oameni noi și, pe cât posibil, tineri. Însă evoluția situației la nivel național, după intrarea lui Liviu Dragnea la închisoare, a schimbat cumva aceste planuri. Iar social-democrații consideră acum că e mai bine să nu riște cea mai importantă primărie din Teleorman și să meargă pe cartea sigură pe care Drăgușin o reprezintă din punctul lor de vedere.

În consecință, în seara aceasta, Drăgușin a notat pe pagina sa de socializare faptul că partidul l-a desemnat să demonstreze din nou că a rămas la fel de popular în opțiunile electoratului și le mulțumește, culmea, chiar și celor care l-au criticat.

În această seară, Comitetul Executiv al PSD a validat candidatura mea pentru postul de PRIMAR al municipiului Alexandria. Vă mulțumesc tuturor, colegi, membri și simpatizanți, parlamentari, consilieri locali și județeni, cetățeni care m-ați susținut și ajutat cu idei, cetățeni care m-ați criticat, pentru că multe lucruri bune s-au născut din polemicile noastre, partenerilor din alte instituții alături de care am dezvoltat proiecte importante pentru comunitatea noastră!

Victor Drăgușin, Facebook

Trecând peste ipocrizia cu parfum electoral, aceeași care îl determină pe Drăgușin să-și înceapă campania cu imaginea Alexandriei acoperite de zăpadă, (de parcă iarna ar fi un câștig personal, nu un fenomen natural, care se întâmplă cu sau fără el în poziția de primar) ne întrebăm dacă nu cumva criticile acelea pentru care mulțumește chiar l-au ajutat la ceva. Și dacă da, să ne explice și ce a făcut pentru a remedia lucrurile. Că, din câte știm, fina Cristina Teodorescu e încă angajata lui, finul Octavian Teodorescu e încă șef la piețe iar viceprimarul securist ocupă încă un birou important din primărie.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*